Zorlu Holding’den Akıllı Hayat Sözlüğü!

Zorlu Holding, Akıllı Hayat 2030 stratejisi kapsamında, sürdürülebilirlik okuryazarlığını artırmak amacıyla Akıllı Hayat Sözlüğünü kullanımına sundu.

Zorlu Holding, Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik stratejisi çerçevesinde çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim hedeflerini gözeterek değer zincirindeki tüm paydaşlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda, Ekologos Sürdürülebilirlik Yönetim ve İletişim Hizmetleri iş birliğiyle hazırlanan Akıllı Hayat Sözlüğünü web sitesinde yayımladı.

Sözlük, sürdürülebilirlik alanında öne çıkan temel kavramlara dair kapsamlı bilgiler sunarken, güncel yaklaşımları ve uygulamaları da kapsıyor. Yeni terminolojilerle sürekli olarak güncellenecek olan bu kaynak, sürdürülebilirlik konusunda bilgi birikimini artırmak isteyen herkesin erişimine açık.

Zorlu Holding Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Şahika Özcan Ortaç, “Daha iyi ve sürdürülebilir bir gelecek hayalimize küresel sorunlara hep birlikte çözüm arayarak ulaşabileceğimize inanıyoruz. Bu yolda Zorlu Holding olarak Grup şirketlerimizle hayata geçirdiğimiz proje ve uygulamalarla birlikte tüm paydaşlarımızın da bu yaklaşımı benimsemeleri için sürdürülebilirlik alanında farkındalığı artırmak ve eyleme dönüştürmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sürdürülebilirliğin üç boyutu olan çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim alanlarındaki kavramların yer aldığı, her zaman gelişmeye devam edecek Akıllı Hayat Sözlüğünün de bu kapsamda paydaşlarımız için önemli bir referans kaynağı olacağına inanıyoruz” dedi.