Xiaomi’nin Yeni Elektrikli Scooter Modeli: 4 Go

Çinli teknoloji devi Xiaomi, en son elektrikli scooter modeli olan “Elektrikli Scooter 4 Go”yu resmi olarak piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Xiaomi, ürününü resmî web sitesinde bir ürün listesiyle tanıtarak kullanıcıların beğenisine sundu. Yeni scooter modeli, güçlü 450W‘lık motoruyla 20 km/s azami hıza ve 18 km menzile ulaşma imkânı sunuyor. Kullanıcılar, bu güvenilir ve şık scooter ile şehir içi ulaşımda keyifli ve çevreci bir deneyim yaşayacaklar.

Xiaomi, yeni elektrikli scooter modeli, Avrupa Birliği Uygunluk Beyanı’nda ilk kez ortaya çıktı. Daha sonra Batna24.com ve eMAG web sitelerinde listelenen scooter, Xiaomi’nin küresel web sitesinde de yeni ürün sayfasıyla tanıtıldı. Bu sayfada, 4 Go’nun daha önce sızdırılan bazı ayrıntıları vurgulandı.

Xiaomi, yeni elektrikli ile güvenli bir sürüş vadediyor

Yeni scooter modeli çift fren sistemine, akıllı BMS’ye (Battery Management System – Pil Yönetim Sistemi) ve yerleşik bir ekrana sahip. Ayrıca 165 Wh kapasiteli lityum pil ile donatılarak kullanıcılara yeterli güç sunuyor. Yeni ürün yüzde 10 eğimli yolları rahatlıkla aşabilme özelliğine de sahip. 4 Go, şehir içi ulaşımda pratiklik ve güvenilirlik arayanlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

4 Go, üç farklı güç moduna sahip ve önde E-ABS fren sistemi ile donatıldı. Ayrıca 8,1 inç radyal içi boş lastiklerle kullanıcılarına konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Scooter’ın yerleşik kontrol paneli, sürücülere anlık bilgiler sağlayarak yolculuğu daha bilinçli hale getiriyor. Bu bilgiler, Xiaomi uygulamasında da görüntülenebiliyor.

Akıllı Pil Yönetim Sistemi, scooter’ın güvenliğini maksimum düzeyde sağlıyor. Kısa devreleri, aşırı ısınmayı ve diğer potansiyel güvenlik sorunlarını engelleyerek kullanıcıların güvenliğini ve rahatlığını ön planda tutuyor. Elektrikli Scooter 4 Go, güvenlik odaklı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle dikkat çeken bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi 4 Go’nun ürün sayfasında henüz fiyatlandırma bilgisi ve çıkış tarihi bulunmuyor.