WhatsApp, Instagram Hikayelerine Benzer Yeni Özellik Tanıttı

WhatsApp’a eklenen yeni özellik sayesinde kullanıcılar, Instagram’daki gibi durumlarında kişi etiketleyebilecek. Ancak etiketlenen kişiler gizli kalacak.

WhatsApp, yeni özellikler sunuyor. Kullanıcılar artık durum güncellemelerini beğenebilir, özel olarak bahsedebilir ve durumları yeniden paylaşabilir. Bu özelliklerle kullanıcılar, etkileşimlerini artırarak daha yakın bağlantılar kurabilecek.

WhatsApp’ın yeni güncellemesiyle kullanıcılar, durum güncellemelerine başka hesapları etiketleyerek bahsedebilecek. Bahsedilen kişiler, bu güncellemeyi kendi hesaplarında yeniden paylaşma imkânına sahip olacak. Her durum güncellemesinde ise en fazla 5 kişiye etiketleme yapılabilecek.

Bu etiketlemeler gizli olacak; etiketlenen kişinin adı görünmeyecek. Ayrıca, bahsedilen kişiler anında bir bildirim alacak. Güncellemeyle birlikte kullanıcılar, durum güncellemelerine beğeni bırakma özelliğine de kavuştu. Artık tek bir dokunuşla durum güncellemelerini beğenmek mümkün.

WhatsApp, yeni özelliklerini “Arkadaşlarınızla ve ailenizle bağlantıda kalmanın en iyi yolu olan WhatsApp Durumunu daha da geliştirdik. Durum beğenmeleri, özel bahsetmeler ve sizden bahsedilen durumları yeniden paylaşabilme özelliğiyle, en çok önemsediğiniz kişilere erişiminizi kolaylaştırıyoruz” şeklinde duyurdu.

WhatsApp, yeni özelliklerin sadece bir başlangıç olduğunu belirterek, “Önümüzdeki birkaç ay içinde Durum ve Güncellemeler sekmesine daha fazla özellik ekleyerek, en önemli kişilerinize daha yakın olmanızı sağlayacağız” açıklamasıyla gelecekteki güncellemeleri duyurdu.