Turkcell’in Yatırım Programı ile Geleceğin Teknoloji Yıldızları Yetişiyor

Türkiye’nin teknoloji devi Turkcell, genç yeteneklerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği “Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım” programının dördüncü fazı için başvuruları açtı. Bu kapsamda toplam 15 bin genç, çevrim içi eğitimlerle desteklenirken, 150 şanslı öğrenci ise sınıf içi eğitimlerin yanı sıra birebir mentörlük desteği alacak.

Üç Farklı Teknoloji Odağıyla Geleceğe Hazırlık

Program, yapay zeka, veri bilimi ve mobil uygulama geliştirme gibi güncel teknolojilere odaklanarak katılımcılara geleceğin iş dünyasında rekabet avantajı sağlayacak bilgi ve beceriler kazandıracak. 4 ay sürecek yoğun bir eğitim programı ile katılımcılar, sektörün önde gelen uzmanlarından dersler alacak ve gerçek dünya projelerinde yer alma fırsatı bulacak.

Programı başarıyla tamamlayan gençler, Turkcell ve sektörün önde gelen firmalarında staj ve iş imkanlarına kavuşacak. Ayrıca, deneyimli mentörlerin desteğiyle kariyer yolculuklarına yön verebilecekler.

Turkcell İnsan ve İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin geleceği için gençlere yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bu programla, gençlerin teknoloji alanında kariyer yapmalarını desteklemek ve ülkemizin dijital dönüşümüne katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

Başvurular 13 Ekim’e Kadar

Geleceğin teknolojilerini şekillendirmek isteyen 18-25 yaş arasındaki tüm gençler, 13 Ekim tarihine kadar programın resmi web sitesi üzerinden başvuru yapabilirler.