TIME: Brambles Lojistikte Sürdürülebilirlikte Zirvede!

Dünyaca ünlü TIME dergisi, 60 ülkede faaliyet gösteren küresel lojistik şirketi Brambles‘ı, dünyanın en sürdürülebilir şirketlerinden biri olarak seçti.

500 şirketin yer aldığı listede Brambles, genel sıralamada dördüncü olurken, lojistik sektöründe en sürdürülebilir şirket unvanını kazandı. CHEP markasıyla tanınan Brambles, aynı zamanda ulaşım, lojistik ve havacılık sektörlerinde ilk 100’e giren tek şirket oldu.

Statista 5 Bin Şirketi Değerlendirdi

TIME dergisinin listesi, küresel veri ve iş zekâsı platformu Statista tarafından, yaklaşık 5 bin şirketin 20’den fazla kilit performans göstergesine göre titiz bir metodoloji ile değerlendirildiği bir çalışmaya dayanıyor. Bu liste, kurumsal sorumluluğu vurgulamak ve sürdürülebilir uygulamaları teşvik etmeyi amaçlıyor.

Brambles’ın Diğer Başarıları

Brambles, TIME’ın sürdürülebilirlik listesinde elde ettiği bu başarının yanı sıra, 2024 Global 100 listesinde ikincilik, Dow Jones Sürdürülebilirlik Dünya Endeksi’nde birincilik ve CDP’den iklim ve ormanlara ilişkin şeffaflık ve eylemlerle ilgili çift A reytingi gibi diğer önemli ödüllere de layık görüldü.