Teknosa’dan Kadın Liderlere Sertifika Programı

Successful business people, confident and professional, working together in office generated by artificial intelligence

Teknosa, ‘Teknolojinin Lider 100leri’ programında Wtech’in gençleri desteklediği ve sertifika takdim ettiği bir destekçi olarak yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Teknolojide Kadın Derneği’nin kurumsal üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ‘Teknolojinin Lider 100leri’ programı, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında katılımcılarına sertifikalarını takdim etti.

Teknosa, ‘Birlikte Güçlüyüz’ mottosuyla yürütülen projede gençlerin eğitimlerine mentörlük desteği sunarak katkıda bulundu. Bu sayede gençler, potansiyellerini keşfetme ve Teknosa kültürünü öğrenme fırsatı elde ettiler. Programa katılan gençler, 4 ay boyunca, veri analitiği, python ile veri bilimi ve yapay zeka, robotik süreç otomasyonu, süreç analisti ve siber güvenlik konularında teknik eğitim aldı. Kursiyerler, eğitim süresince liderlik, takım çalışması ve problem çözme yeteneklerini de geliştirdi.

Program sonunda 189 öğrenci sertifikalarını aldı. Sertifikalarını Teknosa İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Ersin Aydın ile Teknosa Müşteri Deneyimi, CRM ve Veri Analitiği Grup Müdürü Duygu Bayram takdim etti.