Teknosa’da Yeni Dönem : Satın Alma – Kirala

Yalnızca bir süreliğine ihtiyaç duyulan teknolojik aletleri satın almak yerine kiralamak daha iyi bir seçenek olabiliyor. Gerek dünya çapında gerekse Türkiye’de hemen her çeşit teknolojik aleti kiralama hizmeti vermek amacıyla kurulan pek çok işletme var. Son olarak Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinin önde gelen markalarından Teknosa da KiralaBunu.com ile yaptığı iş birliği kapsamında tüketiciye kiralama seçeneği sunmaya başladı.

İş birliği kapsamında Teknosa.com üzerinden satılan seçili ürünlerde artık kiralama hizmeti de veriliyor. Kiralama seçeneklerinde birçok kategoriden ürün yer alıyor; telefondan robot süpürgeye, 200’e yakın kiralama seçeneğine teknosa.com üzerinden erişilebiliyor.

Teknosa.com üzerinden ürünlerini seçen kullanıcılar, doğrudan KiralaBunu.com web sitesine yönlendirilerek kiralama sürecini kolaylıkla tamamlayabilecek. İlk aşamada Teknosa.com üzerinden başlayan iş birliğine, Teknosa mağazalarından da sunulacak kiralama hizmetiyle devam edilmesi planlanıyor.

Teknoloji bütçesi azaldı, dijital yorgunluk arttı

Pandeminin de etkisiyle hayatı ekran üzerinden sürdürme alışkanlığı, toplumu dijital yorgunlukla karşı karşıya bıraktı. Bunun yanı sıra yaşam maliyetleri artışa geçince teknolojiye ayrılan bütçe azaldı, dolayısıyla tüketicinin dijital cihaz ve medya kullanım alışkanları yeniden şekillenmeye başladı. Dijitalleşme hayatımızda önemli bir yer tutmaya devam ediyor ancak Deloitte’un “Dijital Tüketici Eğilimleri Araştırması” teknolojiye ayrılan bütçenin ve zamanın azaldığını, yüz yüze iletişimin ise arttığını ortaya koyuyor.”