TAV Atık Yönetimi Ödülü Aldı

TAV İşletme Hizmetleri, İzmir Primeclass Lounge’daki Mikro Atık Yönetimi Projesi ile Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde Atık Yönetimi ödülüne layık görüldü.

Mikro Atık Yönetimi Projesi, İzmir Primeclass’ta sunulan kahvelerden elde edilen posayı hammadde olarak kullanarak kahve bardaklarının ileri dönüşümünü sağlıyor. Bu sayede döngüsel ekonomiye de katkıda bulunuyor.

TAV Havalimanları Holding Ticari İşler Grup Başkanı ve TAV İşletme Hizmetleri CEO’su Aude Ferrand, “TAV İşletme Hizmetleri olarak bu anlamlı ödülü almak bizim için büyük bir onurdur. İzmir Primeclass Lounge’da başlattığımız Atık Yönetimi projesi, sürdürülebilirlik hedeflerimize olan bağlılığımızın ve çevreye karşı sorumluluğumuzun önemli bir göstergesidir. Bu başarı, yalnızca bize ait değil, aynı zamanda Wastespresso ile yürüttüğümüz iş birliği ve projeye katkı sağlayan tüm ekiplerimizin çabalarının bir sonucudur” dedi.

Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde Atık Yönetimi kategorisinde kazanan bu ödül, TAV İşletme Hizmetleri’nin sürdürülebilirlik vizyonunu ve çevre dostu projelerini gözler önüne seriyor.

TAV İşletme Hizmetleri, dünya genelindeki lounge’larında sunduğu eşsiz deneyimler ve özel uygulamalarla 2024 yılında birçok prestijli ödül kazandı.

Maskat Primeclass Lounge, Priority Pass Excellence, ‘Yılın Öncüsü’ ve ‘Yılın Lounge’ı’ ödüllerinin yanı sıra Luxury Lifestyle Awards’taki ‘En İyi Lüks Havalimanı Lounge Hizmeti’ ödülünü kazandı. Ayrıca, İzmir Primeclass Lounge’da yürütülen ‘mikro atık yönetimi’ projesi, International Sustainability Awards’ta ‘Yenilikçi ve Kaynak Verimli Sürdürülebilir Lounge Konsepti’ ödülüne layık görüldü.