Starbucks, Just Walk Out Teknolojisini Kullanacak 

Starbucks, Amazon’un Just Walk Out teknolojisini kullanan mağazalarıyla daha sezgisel ve kusursuz bir akıllı telefon deneyimi sunmayı hedefliyor.

Starbucks, New York’taki iki büyük mağazasına Amazon’un Just Walk Out teknolojisini ekleyerek yeni kullanıcı deneyimleri yarattı. Bu yenilik sayesinde, Green Apron ortakları müşterilere özel ürünler ve yiyecekler sunarken, müşteriler kusursuz bir akıllı telefon deneyimi yaşayabilecekler. Müşteriler artık lounge alanına girip Starbucks uygulamasıyla sipariş vererek sıra beklemeden atıştırmalık ve kahveleriyle birlikte mağazadan çıkabilecekler.

O2 ve Amazon İş Birliği

O2, bu yılın sonuna kadar Amazon’un Just Walk Out teknolojisini İngiltere’de sunacak bir düzineden fazla üçüncü taraf mağazadan biri olacak. Bu teknoloji, mağazaların sektörde ilerlemesini sağlamak için önemli bir adım olarak görülüyor. İngiltere’de bu çözümü kullanan ilk kapalı arena mağazaları, müşterilere kartlarını veya mobil cüzdanlarını kullanarak içecek ve atıştırmalıkları hızlıca alma imkânı sunacak.

Genişleyen Just Walk Out Teknolojisi

O2, ExCel London ve The SSE Arena gibi Just Walk Out teknolojisiyle çalışan mağazalar açan İngiltere’deki mekanların artan listesine ekleniyor. Bu teknoloji, müşterilere hızlı ve kolay bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyor.