SOCAR Energy School Sertifika Programı Başlıyor

SOCAR Türkiye, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) iş birliğiyle hayata geçirdiği SOCAR Energy School sertifika programının üçüncüsünü başlatıyor. İlk olarak 2022 yılında düzenlenen program, enerji sektöründe uzmanlaşmak isteyen yöneticileri, akademisyenleri ve enerji politikalarıyla ilgilenenleri bir araya getiriyor.

Enerjide Yeni Trendler

SOCAR Energy School programı, küresel ve bölgesel enerji konularını geniş bir çerçevede değerlendirme fırsatı sunuyor. Türkiye ve Azerbaycan’ın enerji stratejilerinin yanı sıra, enerjideki yeni trendler, COP29 İklim Zirvesi gibi önemli uluslararası başlıklar da programa dahil olacak.

Alanında Uzman Eğitmenler ve Dünyaca Ünlü Konuşmacılar

Program kapsamında, enerji sektörünün farklı alanlarında uzmanlaşmış eğitmenler ve dünyaca ünlü konuşmacılar, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. Enerji alanında kapsamlı bir bakış açısına sahip olmak isteyen katılımcılar, teorik ve pratik bilgileri bu eğitimde bir arada bulabilecek.

Başvuru Süreci

SOCAR Energy School sertifika programına başvurular 12 Ekim Cumartesi gününe kadar yapılabilecek. Program ücretsiz olarak düzenlenecek ve eğitimler 30 Kasım’da başlayıp 10 Şubat 2025’te sona erecek. Açılış töreni SOCAR Türkiye’nin Aliağa tesislerinde gerçekleşirken, diğer eğitimler çevrimiçi platformlar üzerinden sürdürülecek.