SheSays’ten Yaratıcı Endüstrilerde Fırsat Eşitliği Çağrısı

SheSays, kadınlar ve non-binary bireyler için fırsat eşitliği yaratmak amacıyla başlattığı “Geleceği Yeniden İşleyin” kampanyasıyla herkesi iş yerlerinde boşlukları doldurmaya davet ediyor.

Kadınların ve non-binary bireylerin iş yerlerinde eşitlikçi bir ortamda var olabilmesi için kurulan SheSays, kâr amacı gütmeden faaliyetlerini sürdüren bir kuruluş olarak dikkat çekiyor. SheSays, yaratıcı endüstrilerde fırsat eşitliği sağlamaya yönelik önemli bir adım olarak “Geleceği Yeniden İşleyin” kampanyasını başlattı. Bu kampanya, daha kapsayıcı bir çalışma ortamı yaratmayı hedefliyor ve kadınların yanı sıra non-binary bireylerin ihtiyaçlarına odaklanıyor.

Geleceği Şekillendirme Çağrısı

SheSays’in başlattığı bir aylık kampanya, sosyal medyada ve dış mekanlarda dikkat çekici boşluklu cümlelerle yer alıyor. Katılımcılardan, cümlelerdeki boşlukları doldurarak iş yerlerinin geleceğini şekillendirme sürecine katkıda bulunmaları bekleniyor. Kampanyanın ana mesajlarından bazıları şöyle:

  • Esnek çalışma kadınlar için _____ olacaktır.
  • Eğer ______ cam tavanı kırabiliriz.
  • En iyi patronlar ____ olanlar olacaktır.

Bu cümleler, çalışanların ve işverenlerin iş yerlerinde gerekli değişimleri yapmaları için birer harekete geçme çağrısı niteliği taşıyor. Kampanya sloganı olan “Gelecek, biz ne yaparsak odur.” ile SheSays, iş yerlerinde pozitif değişimler yaratmak için tüm paydaşları iş birliğine davet ediyor.

Katılımcılar Geleceği Birlikte İnşa Ediyor

SheSays, bu interaktif kampanya kapsamında insanları reworkthefuture.com web sitesine yönlendiriyor. Bu platform üzerinden toplanan veriler, SheSays’in Eylül ayı sonunda işletmelere sunmayı planladığı değişim manifestosuna katkı sağlayacak. SheSays İngiltere Başkanı Amy Dick, kampanyayla ilgili olarak, “İnsanların bizimle birlikte işin geleceğini yaratmasını istiyoruz” diyor.

SheSays, bu kampanya ile elde edilecek verilerin, iş yerlerinde acil sorunları vurgulayan ve eyleme dönüştürülebilir iyileştirmeler sunan bir yol haritası oluşturmasını hedefliyor. “Geleceği Yeniden İşleyin” kampanyası, sadece bugünün değil, yarının iş dünyasında da kapsayıcı ve eşitlikçi bir çalışma ortamı yaratma yolunda önemli bir adım olarak öne çıkıyor.