RHYM, Yenilenebilir Enstrüman Pazarını Şekillendiriyor

Müzik enstrümanları sektörünün önemli isimlerinden Doremusic, sürdürülebilirlik ve yenilikçi çözümler sunan yeni girişimi RHYM ile Türkiye pazarına adım atıyor. Yıllık 500 milyon dolarlık yenilenebilir enstrüman pazarında söz sahibi olmayı hedefleyen RHYM, kullanıcılarına dünyaca ünlü markaların sıfır ve yenilenmiş ikinci el enstrümanlarını sunarken, enstrüman alım satımı, kiralama ve bakım onarım gibi birçok hizmeti bir arada sunuyor.

Yenilenmiş Enstrümanlara Talep Artıyor

Küresel yenileme ekonomisi, artan çevresel kaygılar ve enflasyon baskısıyla hızla büyüyor. Yenilenmiş enstrümanlar, global müzik enstrümanı pazarının %10-15’ini oluşturuyor. Bu oran Türkiye’de 30-60 milyon dolar civarında bir pazar hacmine denk geliyor. RHYM, bu büyüyen talebe yenilikçi çözümleri ile yanıt vererek müzik severlere hem erişilebilir hem de çevre dostu ürünler sunuyor.

24 Saatte Hızlı İkinci El Satış

RHYM, kullanıcılarının elindeki enstrümanları hızlı bir değerlendirme sürecinden geçirip 24 saat içinde satın alma teklifleri sunuyor. Satıcıların lojistik, paketleme ve fiyatlama gibi süreçlerle uğraşmasına gerek kalmadan, RHYM uzman ekibiyle tüm süreci yönetiyor. Bu sayede kullanıcılar, sadece yaratıcılıklarına ve müziklerine odaklanabiliyor.

RHYM, enstrüman bakım onarım hizmeti sunarak enstrümanların ömrünü uzatıyor ve gereksiz atıkları engelliyor. Çevresel sürdürülebilirliği destekleyen bu girişim, aynı zamanda Doremusic Akademi aracılığıyla müzisyenlere online dersler sunarak onların sürekli gelişimini destekliyor.

RHYM Global Pazara Açılmayı Hedefliyor

RHYM’in CEO’su Ozan Bozkurt, platformun yenilenebilir ekonomi hareketinin önemli bir parçası olmayı hedeflediğini belirtti. Bozkurt, “Türkiye’deki başarımızı global pazara taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. PlatformXIT liderliğindeki tohum öncesi yatırım turumuzu tamamlayarak operasyonel kapasitemizi artırmayı ve kullanıcı deneyimimizi iyileştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.