Rentiva, 5 Yeni Şehirde Hizmet Vermeye Başlıyor

Araç paylaşım platformu Rentiva, 11.7 milyon TL yatırım aldı. Bu yatırımla birlikte Rentiva, 5 yeni şehirde daha hizmet vermeye başlayacak.

İstanbul merkezli Rentiva, aldığı 11.7 milyon TL’lik yatırımla büyüme yolunda önemli bir adım attı. Mustafa Atilla’nın liderlik ettiği yatırım turuna Erman Kumcu, Orhan Çetin, Mustafa Erdem Demirkol, Elif Palancı, Ahmet Demirel, Can Doğancoşkun, Ömer Yiğit Aykan, Onur Ergönen, Duygu Acar Yücesoy, Gökhan Tataroğlu, Ceyhun Aksan ve Berk Can Köybaşıoğlu gibi yatırımcılar katıldı.

Rentiva’nın Hizmetleri

Rentiva, aracını kiraya vererek gelir elde etmek isteyen araç sahipleri ile uygun fiyat garantisi, yakın lokasyon ve güvenilir araç kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kiracıları buluşturuyor. Platform, günlük kiralamaya ek olarak aylık kiralama imkânı da sunuyor. 170 binden fazla kayıtlı üyesi ve 30 binden fazla kayıtlı aracı bulunan Rentiva, şu anda sadece İstanbul’da hizmet veriyor.

“İnsanların araçlarından güvenle gelir elde edebilecekleri tek platform”

Rentiva CEO’su Eren Alkış, kişiden kişiye araç paylaşımının büyüyerek devam ettiğini belirtti. Alkış, “Araç sahiplerinin artan maliyetlerini karşılayıp buna ek olarak gelir elde etmeleri ve hane gelirini yukarı çekmelerini destekliyoruz. Yakın zamanda araç sahibi olmak isteyen ve bütçesi yeterli olmayan insanlar için yeni modeller duyurarak hayallerine destek olacağız. Türkiye’de insanların araçlarından güvenle gelir elde edebilecekleri tek platform olarak, yatırımcılarımızın bize olan güveni ve desteği de bizim için çok önemli” dedi.

Bu yeni yatırım ile Rentiva, İstanbul dışındaki 5 yeni şehirde daha hizmet vermeye başlayacak. Bu genişleme, platformun kullanıcı tabanını ve hizmet ağını önemli ölçüde büyütecek. Rentiva, Türkiye’deki araç paylaşım pazarında lider olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.