Pulsifi,Yapay Zeka Destekli İdenfit Platformuyla Türkiye’de

İdenfit İK deneyimi ile Pulsifi gelişmiş envanter yönetim sistemleri, iki şirketin iş birliği sayesinde bir araya geliyor.

Türkiye’de personel devam kontrolü ve İK yönetiminde uzun yıllardır faaliyet gösteren idenfit, dijital dönüşüm yolunda önemli bir adım attı. Şirket, 57 ülkede kullanılan Pulsifi ile stratejik ortaklık kurarak, yetenek değerlendirme çözümleriyle insan kaynakları süreçlerini daha verimli hale getirmeyi hedefliyor.

İki şirket arasındaki iş birliği, idenfit’in İK deneyimi ile Pulsifi’nin gelişmiş envanter yönetim sistemlerini birleştiriyor. Bilgilere göre, Türkiye’deki şirketler, bu çözümlerle İK ve personel yönetiminde daha etkili performans elde edecek. Yetenek yönetiminin önem kazandığı günümüzde, Pulsifi ve idenfit birleşimi, İK uzmanlarına karar alma süreçlerinde destek sağlayacak.

Pulsifi’nin veri analitiği ve yetenek değerlendirme araçlarının idenfit’in çözümleriyle birleşmesi, Türkiye’deki şirketlere iş süreçlerini daha etkin yönetme ve gelecekte rekabet avantajı elde etme fırsatı sunacak.

25 Eylül 2024’te düzenlenecek New HR Summit 2024’te, Pulsifi’nin Chief Business Officer’ı Christine Sterk de konuşmacı olarak yer alacak.