Philips, Biyo Bazlı Plastik Mutfak Seti Üretti

Elektronik devi Philips, çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik alanında önemli bir adım atarak, yüzde yüz biyo bazlı plastikten üretilen dünyanın ilk mutfak setini tüketicilerle buluşturdu.

Geleceğin evlerini şekillendirmeyi hedefleyen Philips Ev Aletleri, inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla tüketicilere doğayı koruma fırsatı sunuyor. Philips Çevre Dostu Mutfak Serisi, dünyanın ilk yüzde yüz biyo bazlı plastikten üretilen küçük ev aletleri olarak öne çıkıyor. Bu seride filtre kahve makinesi, blender, ekmek kızartma makinesi ve su ısıtıcısı gibi ürünler yer alıyor. Sadece işlevsellikleriyle değil, aynı zamanda çevre dostu malzeme seçimiyle de dikkat çeken Philips, tüketicilere güne doğayı koruyarak başlama imkânı sağlıyor.

Philips Çevre Dostu Mutfak Serisi, modern, şık ve minimal tasarımıyla da dikkat çekiyor. Bu seri, tüketicilerin sürdürülebilirlik yolculuğuna yeni bir soluk getirerek hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentileri karşılıyor. Sakinlik veren renkler ve doğal malzemelerle doğadan ilham alan tasarımıyla Philips Çevre Dostu Mutfak Serisi, hem iç açıcı bir atmosfer yaratıyor hem de evlere zarafet katıyor. Bu üstün tasarımıyla Philips, IF ve Red Dot gibi prestijli tasarım ödüllerini de kazanmayı başardı.

Philips Çevre Dostu Mutfak Serisi, yüzde yüz biyo bazlı plastikten oluşarak tüketicilere sürdürülebilir ve yenilikçi malzeme alternatifleri sunuyor. Bu seri, kullanılmış yemeklik yağ gibi diğer biyolojik malzemelerden elde edilen ve oldukça sağlıklı olan biyo bazlı plastik sayesinde gezegene olan etkimizi azaltmayı amaçlıyor. Bu yenilikçi malzeme, tüketicilere sadece çevreye duyarlı bir seçenek sunmakla kalmayıp aynı zamanda mutfak deneyimini geliştiriyor. Philips’in Çevre Dostu Mutfak Serisi, tüketicilere hem çevresel sorumluluk hem de sağlıklı yaşam tarzı açısından önemli bir seçenek sunuyor.

Bu mutfak seti, sadece çevreye duyarlı bir seçenek olmakla kalmıyor, aynı zamanda CO2 emisyonunun ve su kirliliğinin azaltılmasına da yardımcı oluyor. Bu yenilikçi malzeme, toprak kaynaklarının genel kullanımını sınırlandırarak doğal kaynakları koruma amacını taşıyor. Ayrıca, geri dönüştürülebilir parçaların kullanılmasıyla yeni üretimi destekleyerek atık miktarını azaltmaya yönelik bir adım atıyor.

Konuyla alakalı açıklama yapan Philips Ev Aletleri Orta Doğu, Türkiye, Afrika, Rusya ve Orta Asya Bölgesi Pazarlama Direktörü Esin Karadede, “İnovasyonlarımız ve malzeme yeniliklerimiz bizi daha doğa dostu bir geleceğe hazırlıyor. Mevcut malzemeleri başka bir amaca uygun hale getirerek ve yeniden kullanım için kendi malzemelerimizi tasarlayarak atıkları en aza indirebiliyor, ürünlerimizin ve tüketicilerimizin doğaya olan etkisini azaltıyor ve döngüsel ekonomiye katkıda bulunuyoruz.” dedi.