Perakende ve Alışveriş Zirvesi 17 Ekim’de Gerçekleşecek

Perakende ve Alışveriş Zirvesi, Shop X. teması ile 17 Ekim’de Fişekhane İkinci Sahne’de gerçekleşecek, sektörel yenilikler ve stratejiler masaya yatırılacak. Perakende 5.0 ve alışverişin dönüşümü üzerine projeksiyon tutulacak zirvede, sektörel yenilikler ve stratejiler ele alınacak.

Perakende 5.0 ile Türkiye’de perakende sektörünün geleceğini, trendler ve beklentiler perspektifinden değerlendirilecek. Alışveriş merkezlerinin değişen rolü ve sektörün yöneldiği yeni stratejiler masaya yatırılacak. Gayrimenkul ve alışveriş merkezi yönetimi profesyonelleri ile sektördeki büyük dönüşüm ve bu dönüşümü tetikleyen yeni konseptler ve trendler konuşulacak. Deneyim ekosisteminin sektöre getirdiği yenilikler ve deneyim mağazacılığı örnekleri incelenecek. Yurt dışı örneklerinden Türk perakendesine entegre edilebilecek yenilikler tartışılacak, değişen alışveriş ekosisteminde perakende ve alışveriş alışkanlıklarının dönüşümü ele alınacak.

Türkiye pazarına yeni giriş yapan yerli ve global perakende markalarının genişleme stratejileri ve başarı hikayeleri paylaşılacak. Başarıyı getiren stratejiler ve başarısız örnekler tartışılacak.

17 Ekim’de “Shop X.” teması ile gerçekleşecek Perakende ve Alışveriş Zirvesi, perakendenin alışveriş ekosistemini fırsatlar, genişlemeler, kullanımlar ve keşifler gibi yönleriyle ele alacak.