Penny: Cesur Ambalaj Tasarımlarıyla Uygun Fiyatlar

Penny, uygun fiyat iddiasını rakiplerinden ayıran cesur ambalaj tasarımlarıyla güçlendirerek müşteri ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Ucuzluk marketlerinin kendi markalarıyla daha uygun fiyatlı ürünler sunması perakende sektöründe yeni bir durum değil. Ancak Almanya’nın önde gelen marketlerinden Penny, bazı fason ürünlerinin ambalajlarını tamamen yenileyerek, sunduğu uygun fiyatları daha da göz önüne çıkarıyor.

Eylül başında raflarda yerini alan Penny markalı tost ekmeği, mayonez, sofra tuzu, yulaf ve baharatlı cips gibi ürünlerin yeni ambalajlarında dikkat çeken en belirgin unsur, marka logosu yerine büyük bir fiyat etiketinin bulunması. Bu ürünlerin kampanya için seçilmesi ise rastlantı değil; çünkü bu ürünler, yıllardır Penny marketlerinde en düşük fiyatlarla satılan ilk 5 ürün arasında yer alıyor.

Küçük fiyatlar, büyük etki mottosuyla 2 Eylül 2024’ten itibaren ülke genelindeki satış noktalarında yer alan ambalaj tasarımları, OOH mecralarda ve sosyal medyada da görülüyor. Bu kampanya, Münih merkezli tam hizmet ajansı Serviceplan NEO tarafından hazırlandı.