Param, Nebim Yazılım’ın Çoğunluk Hissesini Devraldı

Finansal teknoloji şirketi Param, son dönemde yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Şirket, şimdi de Nebim Yazılım’ın çoğunluk hissesini alarak büyüyor.

Bu birleşme, Param’ın finansal platformunu Nebim Yazılım’ın geniş perakende ağıyla entegre etmeyi amaçlıyor. Nebim’in geliştirdiği yazılımlar, bugün 8.000’den fazla firmaya hizmet veriyor

Satın almayla ilgili finansal detaylar açıklanmazken, bu stratejik birleşmenin, Param’ın finansal çözümlerini Nebim Yazılım’ın güçlü perakende ağıyla entegre ederek daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı amaçladığı belirtiliyor. Ayrıca, Nebim’in geliştirdiği yazılımların bugün 8.000’den fazla firmaya hizmet sunduğu bilgisi de paylaşıldı.

2013 yılında Emin Can Yılmaz ve M. Serhan Yılmaz tarafından kurulan Türkiye merkezli Param, ön ödemeli kartlar ve finansal çözümler sunarak kullanıcıların paralarını dijital ortamda yönetmelerine olanak sağlıyor.

Kullanıcılar, istedikleri an para çekme, gönderme ve ödeme işlemlerini yapabilmenin yanı sıra harcamalarından nakit iade kazanma fırsatına da sahip oluyor.

Param’ın bu yeni satın alımı, sektörde dijital dönüşümü hızlandırma ve pazar payını büyütme stratejisinin önemli bir adımı olarak değerlendiriliyor.