Network AI, Kullanıcıların İş Bulma Sürecini Kolaylaştırıyor

Network AI, iş arayan kullanıcılara yönelik geliştirilen bir yapay zekâ aracı. Bu araç sayesinde kullanıcılar, spesifik kelimeler ve yapay zekâ destekli metinlerle LinkedIn’daki iş ilanlarına kolaylıkla ulaşabiliyor.

İş ağı geliştirmeye odaklanan bir araç olarak tasarlanan Network AI, Wonsulting.AI tarafından hayata geçirildi. Şirket, aktif olarak iş arama sürecinde olan kullanıcıların aradıkları iş ilanlarına kolaylıkla ulaşmasına yardımcı oluyor.

Aracı kullanmak için Wonsulting.AI üzerinden giriş yapmanız gerekiyor. Mesleki bilgilerinizi platformla paylaştıktan sonra bir panel üzerinden Network AI ile buluşmanız mümkün oluyor. Yapay zekâ aracında talep ettiğiniz hizmete dair seçenekler bulunuyor. “Mülakata girmek istiyorum”, “endüstri bağlantıları kurmak istiyorum” ve “sadece iş ağımı geliştiriyorum” seçeneklerinden birini seçmeniz yeterli oluyor. Sonrasında araç, isteğinize göre metinler oluşturuyor; üretilen metinleri kendinize göre şekillendirme imkânınız da bulunuyor.

Network AI, hazırlanan metinlerdeki anahtar kelimelerle LinkedIn’e giriş yapıyor. Bu anahtar kelimelerle Linkedln’de aramalar yapıyor. Wonsulting.AI’nin kariyer odaklı başka yapay zeka araçları da bulunuyor.

Wonsulting.AI’i incelemek için tıklayabilirsiniz.