Netoloji ve Sanayi No-Code İle Dijitalleşiyor!

Türkiye’de ilk No-Code platformu Netoloji, sanayideki dönüşümü destekliyor. İş insanları, otomasyonla işlerini yönetebilecekleri bir çözüm elde ediyor.

Sanayide dönüşüm devam ederken, iş insanları için işleri otomasyonla yönetme imkanı sunan E-flow platformu, Netoloji tarafından geliştirildi. Şirketlere kodsuz yazılım seçeneği sunarak, sanayicilerin dijitalleşme sürecinde iş akışlarını kolayca yönetebilmelerine yardımcı oluyor.

E-Flow’un kod yazmadan yazılım geliştirebilen bir platform olduğunu belirten Netoloji Yazılım Kanal Satış Müdürü Harun Arman, “Yazılım ile ilgili tüm ihtiyaçlarını No Code E-flow platformunda kod yazmadan eğitimini alarak kullanabilirler. Kendi iş süreçlerini buradan dijital platforma taşıyabilirler. Tüm işlerini otomasyonla yönetmelerine destek olmak için onlara bu platformu sunuyoruz. İşlerimizi bilgisayarlara, yazılımlara, robotlara yaptırıyoruz. Bizler yazılım ile kod yazmadan komut vererek devreye giriyoruz. Bu şekilde No-Code ile kod yazmadan, iş akış süreçlerini tasarlayabilirler, kendi işlerini otomasyonla yönetebilirler” ifadelerine yer verdi.

Netoloji, 2011’de Ankara Üniversitesi Teknopark’ta kuruldu. Türkiye’nin ilk No-Code BPM uygulama geliştirme platformu olan E-Flow, 42 ülkede binlerce müşteri ve 200 iş ortağıyla kullanıcıların hizmetine sunuldu.

İş Süreçlerini Özgürce Tasarlama

Belge onaylama ve yönlendirme gibi tüm kuruma ait süreçleri kolayca tasarlama ve yönetme imkanı sunar. E-Flow, kurumsal iş süreçlerinin rahatça tasarlanmasını sağlar. Ve şu hizmetleri sunar:

  • Web ve Mobil
  • Satın alma süreçleri
  • Masraf süreçleri
  • E fatura süreçleri
  • Satış süreçleri
  • İnsan Kaynakları süreçleri