Mitsubishi Electric, Kataloglarını Dijital Dünyaya Taşıyor

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, karbon emisyonlarını 2050’ye kadar net sıfıra indirmek için 203 iş ortağında dijital katalog uygulamasına geçecek.

Mitsubishi Electric Türkiye, 2050 Çevresel Sürdürülebilirlik Vizyonu çerçevesinde, ürün kataloglarını dijitalleştirme kararı aldı. Bu adım, şirketin enerji tasarrufu sağlayan ürünleri, sistemleri ve hizmetleri ile yenilenebilir enerjinin yaygın kullanımını destekleyecek. Şirket, bu süreçte çevresel sürdürülebilirlik hedeflerine uyum sağlamak amacıyla dijital katalog uygulamasına geçecek.

Mitsubishi Electric, dünya genelinde sera gazlarını azaltmayı hedefleyerek daha iyi bir toplum yaratma vizyonuyla global çapta çeşitli uygulama ve projeleri sürdürmeye devam ediyor. 203 iş ortağında dijital katalog uygulamasına geçerek sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmayı ve çevre korumayı amaçlıyor. Bu adım, müşterilere hızlı ve kolay çözümler sunma imkanı da sağlayacak.

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri Pazarlama ve Ürün Yönetimi Yöneticisi Murat Hoşgör, “Dijital katalog uygulaması ile 2050 sürdürülebilirlik hedeflerimize bir adım daha yaklaşmayı hedefliyoruz. Enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu ürünlerimizle sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunarak, daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için yeni değerler oluşturuyoruz. Mitsubishi Electric A+++ enerji sınıfı klimalarımız, düşük karbon emisyonu ve yüksek tasarruf sağlamasıyla çevresel sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor ve kullanıcıların enerji maliyetlerini düşürmeye yardımcı oluyor.” dedi.