Legrand Türkiye, İSO 500 Listesinde Yükselişini Koruyor

Legrand Türkiye Grubu, İSO 500 listesinde 400. sıraya yükselmenin gururunu yaşıyor. Yeni yatırımlarla üretim kapasitesini artırmayı hedefliyor.

Legrand Türkiye Grubu, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu (İSO 500) listesinde 36 sıra yükselerek 400. sırada yer aldı. Legrand Türkiye Grubu Ülke Müdürü ve CEO’su Levent Ilgın, bu başarının gururunu yaşadıklarını belirtti.

Gebze Fabrikasına 8 Milyon Euro Yatırım

Legrand Gebze fabrikasında 2024 ortası itibarıyla 8 milyon euro değerindeki yatırım planını hayata geçiren Legrand Türkiye, makine ve üretim parkurunu genişletti. Bu yatırım, ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesini artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Levent Ilgın, Türkiye’de üretmeye başlayacakları koruma ürün gruplarına yönelik yatırımlar sayesinde hem kapasite hem de üretim süreçlerinde verimliliği artırdıklarını belirtti. Verimlilik ve kalite artırıcı yatırımların, stratejik hedefler doğrultusunda her yıl bütçe döneminde planlandığını ve ekiplerle hayata geçirildiğini vurguladı.

Legrand Türkiye, stratejik yatırım planlarına önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Levent Ilgın, İSO 500’deki değerli konumlarını çalışanlarının gayret ve emeklerinin bir göstergesi olarak gördüklerini ifade etti.