Karmod ile Güvenlik ve Şıklık Bir Araya Geliyor

Karmod, lüks kategorideki hazır yapı üretimlerine Metrolux kabinlerini ekledi. Karmod, estetik ve konfor beklentilerini karşılamak amacıyla yeni bir kabin modeli geliştirdi.

Karmod Kabin Genel Müdürü Zekai Küçük, modern mimari estetik kazandırdıkları Metrolux kabinlerle kullanım ergonomisini artırdıklarını belirtti. Metrolux kabinin, özellikle markalı konut ve ticari projelerin kurumsal konseptlerine uyum sağlayan güvenlik yapısı çözümü sunduğunu vurgulayan Küçük, “Markalı yapı projeleri gerçekleştiren müşterilerimiz, proje kurumsallarıyla uyumlu güvenlik kabinleri bekliyor. Bu doğrultuda, şantiye ve sanayi tesislerine yönelik klasik üretimlerimizin yanı sıra, son dönemde kurumsal talepler için lüks kategoride yeni güvenlik kabinleri geliştirmeye ağırlık verdik. Ürün geliştirme süreçlerini tamamladığımız Metrolux kabin, markalı projelerin güvenlik yapısı beklentilerini tam anlamıyla karşılayacak nitelikte,” değerlendirmesinde bulundu.

Yeni Metrolux kabinlerinin, güvenlik personelinin konforunu artıracak özelliklere sahip olduğunu belirten Küçük, tüm mevsimlerde iç mekan iklimlendirmesinin en iyi konforda sağlandığını ve enerji tasarrufunun en üst düzeyde tutulduğunu ifade etti. Kabinlerin duvar bloklarında taş yünü izolasyon malzemesi kullanıldığını belirten Küçük, taş yününün A1 yanmazlık sınıfıyla yapı içerisinde görev alan personele güven sağladığını vurguladı.

Metrolux kabinlerinin kullanıma hazır şekilde üretildiğini ve zemin, duvar ile çatıda ana taşıyıcı iskelet sisteminin çelik metallerden oluştuğunu kaydeden Küçük, yalıtımlı duvar ve çatı sisteminin dıştan ve içeriden tamamen alüminyum kompozit levhalarla kaplandığını söyledi. Pencere ve kapı renk seçimlerinde de mimari uyumun göz önünde bulundurulduğunu belirtti. “Metrolux kabin renklerini, müşteri kurumsallarına tam uyumlu alternatiflerde sunuyoruz. Metrolux kabin ile markalı konutlar, ticari ofisler ve lüks yönetim binaları gibi alanlara modern mimari uyumda güvenlik yapısı seçim alternatifleri sunuyoruz,” dedi.

Yeni modellerinde iki metrekareden 10 metrekareye kadar 7 farklı ölçüde standart üretim gerçekleştirdiklerini belirten Küçük, daha büyük ölçüde veya farklı planda taleplere özel üretim de yaptıklarını açıkladı. Ayrıca, güvenlik ile birlikte tuvaletin de kabine dahil edildiği alternatif planların mevcut olduğunu ifade etti.

Küçük, “Güvenlik kabinlerimizin tamamı, elektrikten su tesisatına kadar yapı özel projeli ve kullanıma hazır üretimle sunulmaktadır. Bu, kullanım yerinde yapı inşa süreçleri ve ustalık uygulama sorunlarını ortadan kaldırır. Siparişten kısa bir süre sonra üretimi tamamlanan kabinler, araçla teslim edilerek hizmete alınabilir,” şeklinde konuştu.