iyzico’dan Kadın Girişimcilere Müthiş Destek

 iyzico’nun Kadın Girişimci Destek Programı’na 7’nci dönem kayıtları başladı.

Kadın girişimcilerin desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen programın yeni dönem kayıtları 31 Temmuz’a kadar devam ediyor. Son yedi yılda 500’den fazla kadın girişimcinin faydalandığı bu program, girişimcilere finans, eğitim, pazarlama ve tanıtım gibi birçok alanda avantajlı imkanlar sunuyor.

Geniş Kapsamlı Destekler Sunuluyor

Programa kabul edilen kadın girişimciler, iyzico’nun sunduğu birçok avantajdan yararlanabilecek. Finansal destek, eğitim fırsatları, pazarlama ve tanıtım imkanları, özel indirimler gibi birçok faydayı içeren program, girişimcilere e-ticaret dünyasında güçlü bir başlangıç yapma şansı tanıyor. Kadın girişimciler ayrıca, iyzico’nun ‘iyzico ile Öde’ ürünü sayesinde müşterilerine farklı ödeme alternatifleri sunma olanağına sahip olacak.

Sıfır Komisyon ve Tanıtım Desteği

Program kapsamında kadın girişimciler, ilk altı ay içinde 100 bin liraya kadar işlem hacimlerinde sıfır komisyon desteği alacak. Ayrıca, tanıtım desteği sayesinde markalarını daha geniş kitlelere duyurarak satışlarını artırma fırsatı bulacaklar. Bugüne kadar 121 milyon lira değerinde iş hacmi yaratan program, kadın girişimcilerin iş dünyasında daha aktif rol almalarını sağlıyor.

Kadın Girişimcilerin Büyüme Hızı

iyzico Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Dağ Güven, girişimcilik ekosisteminde özellikle kadın girişimcilere destek vermenin önemine vurgu yaptı. Güven, kadın girişimcilerin iş dünyasında daha fazla yer almasını istediklerini ve karşılaşabilecekleri engelleri aşmaları için destek sağladıklarını belirtti. Kadın girişimci büyüme hızının erkek girişimcilerin büyüme hızından iki kat fazla olduğunu gösteren iyzico etki raporlarına dikkat çeken Güven, “Kadın girişimcilere yeni kaynaklar sağlamak amacıyla partnerlerimizle birlikte Kadın Girişimci Destek Programı’nı başlattık. Önceki dönemlerde aldığımız olumlu geri bildirimlerin ardından yedinci dönem başvurularımız da hız kesmeden başladı” dedi.

Dijitalleşme ve Ekonomik Katkı

Güven, dijitalleşmenin getirdiği fırsatlar sayesinde kadın girişimcilerin ürünlerini çeşitli platformlarda gelire dönüştürerek ülke ekonomisine katkı sağladıklarını belirtti. Kadın girişimcilerin iş hayatına ve ekonomiye katılımlarında öncü bir rol üstlendiklerini ifade eden Güven, “iyzico Kadın Girişimci Destek Programı ile önümüzdeki dönemlerde daha fazla kadın girişimciye ulaşmaya ve girişimci kadınların büyümesine destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.