İş Bankası’ndan KOBİ’lere Özel Kolay İK Personel Yönetimi Paketi

Kolay İK, İş Bankası’ndan KOBİ’lerin dijitalleşme ihtiyaçlarını tek çatı altında topladığı ‘DijiKolay’ platformuna dahil oldu.

İş Bankası’nın KOBİ’lere dijitalleşme çözümleri sunduğu DijiKolay platformuna katılan şirketler, Kolay İK’nın dijital İK çözümlerinden 12 ay boyunca ücretsiz faydalanabilecek. Bu süredeki maliyet, İş Bankası tarafından karşılanacak.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Yılmaz, iş süreçlerinin dijitale taşınmasının, insan kaynağı ve finansal açıdan firmaların operasyonel yükünü ve maliyetlerini azaltarak verimliliği artırdığını ve firmaları rekabette öne çıkardığını ifade etti.

Yılmaz, “Biz de ‘Geleceğin Bankası olma’ vizyonumuz doğrultusunda KOBİ’lerimize dijital dönüşüm süreçlerinde yol arkadaşlığı yapıyoruz. DijiKolay platformumuzla KOBİ’lerin tüm faaliyet döngülerini verimli kılmak için dijitalleşmenin gücünden faydalanabilmelerine imkan sağlıyoruz. Dijitalleşme yolculuğunda olan KOBİ’lere ayrıcalıklı koşullar sunarak e-dönüşüm hizmetlerinden e-ticaret ve e-ihracat çözümlerine, sürdürülebilirlik çözümlerinden yönetsel çözümlere kadar birçok hizmeti tek çatı altında topluyoruz. Her biri kendi alanında uzman iş ortakları ile çalışıyoruz” dedi.

Yılmaz, Kolay İK ile yapılan iş birliğinin, küçük ölçekli şirketlerin insan kaynakları süreçlerini dijitalleştirmelerine destek olmasının çok değerli olduğunu vurguladı. Ayrıca, DijiKolay platformunu klasik bankacılık hizmetlerinin ötesine taşıyarak KOBİ müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak dijital çözümler ve iş birlikleriyle zenginleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Kolay İK CEO’su Çağlar Yalı, her ölçekteki işletmelere aynı hizmeti sunduklarını belirterek, “Özellikle küçük işletmelerde İK süreçlerinin dijitalleştirilmesinin büyük bir avantaj sağlıyor. Küçük şirketlerdeki İK iş yükünü dijital çözümlerle hafifleterek verimliliği artırıyor. İK ekibi bulunan büyük şirketler ise bu sayede daha stratejik ve katma değerli işlere odaklanabiliyor. Ayrıca, işe alım, performans değerlendirme ve İK analitiği gibi hizmetlerle KOBİ’lere değer katıyorlar ve İş Bankası ile yaptığımız iş birliği sayesinde daha fazla KOBİ’nin dijitalleşmesine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

KOBİ’ler bu iş birliği kapsamında 30 çalışana kadar ücretsiz hizmet alacak. 30’dan fazla çalışanı olanlar ise yalnızca bu sayıdan sonraki çalışanlar için ödeme yapacak. Kolay İK’nın sunduğu hizmetler arasında çalışan özlük bilgileri, izin, maaş, prim, avans, harcama takibi gibi modüller yer alıyor.