İş Bankası ile Fibabanka, POS İşbirliği Yaptı

İş Bankası, Fibabanka ile Maximum POS altyapısını paylaşmak için işbirliği anlaşması imzaladı.

Türkiye İş Bankası ve Fibabanka açıklamasına göre, Fibabanka’nın Gold Kart, Prestige Kart ve Business Kart sahipleri, Maximum anlaşmalı iş yerlerinde taksitli alışveriş fırsatlarından faydalanabilecek. İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, bankanın ödeme sistemleri alanında geniş üye iş yeri ağına sahip olduğunu ve bireysel ile ticari müşterilerinin kartlı ödemelerdeki ihtiyaçlarını karşılayacak altyapıya sahip olduklarını belirtti.

Lüle, Fibabanka ile yapılan işbirliğiyle Türkiye’de kredi kartıyla taksitli alışveriş imkanını genişlettiklerini belirterek, ‘Maximum’un sunduğu avantajları müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Alışveriş deneyimlerini kolaylaştıracak çözümler geliştirme çalışmalarımızı geniş kapsamda sürdürüyor, çeşitli iş ortaklıkları için görüşmeler yapıyoruz.‘ dedi.

Fibabanka Ekosistem ve Platform Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, ‘Ekosistem Bankacılığı‘ yaklaşımını benimsediklerini vurgulayarak, müşterilerinin alışveriş sırasında finansmana ihtiyaç duydukları zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Ertürk, işbirliğinin tüm kart kullanıcılarına sunulan alışveriş olanaklarını genişleten önemli bir adım olduğunu belirterek, ‘Bu işbirliği, tüketicilere daha fazla esneklik ve finansal çözüm sunma misyonumuzun bir parçası olarak, sektördeki konumumuzu güçlendiriyor.‘ şeklinde konuştu.