Huawei, 16. Kullanıcı Grubu Toplantısını İstanbul’da Gerçekleştirdi

Huawei, İstanbul’da düzenlenen 16. Kullanıcı Grubu Toplantısı’nda sektördeki yenilikleri 400’den fazla katılımcıyla paylaştı.

Huawei, “Dinleme, İş Birliği Yapma, İyileştirme ve Geliştirme” temasıyla düzenlenen 16. Kullanıcı Grubu Toplantısı’nda, geçen yılın önemli sorunlarının düzeltilmesinde elde edilen başarılarını ve geleceğe yönelik stratejik planlarını paylaştı. Toplantıya Turkcell, Türk Telekom, Vodafone ve Zain gibi mobil operatörler de katılarak örnek uygulamalarını sundu.

Toplantının açılış konuşmalarını, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ve Huawei Kurumsal Kıdemli Başkan Yardımcısı Li Peng yaptı. Peng, 15 yıldır düzenlenen bu toplantılar sayesinde iyileştirilmesi gereken 80’den fazla alan belirlediklerini ve müşterileriyle birlikte ağ kalitesi ve kullanıcı deneyiminde önemli ilerlemeler kaydettiklerini vurguladı.

Huawei Yönetim Kurulu Üyesi Yang Chaobin, 5.5G’nin operatörlere daha güçlü bağlantı desteği sunduğunu ve yenilikleri teşvik edeceğini belirtti. Huawei Taşıyıcı İşletme Birimi Başkanı James Chen ise şirketin ISO 9000 tabanlı kapsamlı bir kalite yönetim sistemi üzerinde çalıştığını ve müşteri gereksinimlerine odaklandığını vurguladı. Chen, Huawei’nin kaliteli ürünler ve hizmetlerle müşteri güvenini kazanmayı hedeflediğini ve kalite yönetimine son teknolojileri uygulayarak müşterilerinin başarılı olmasına yardımcı olacağını ifade etti.

Huawei, mobil operatör yöneticileri ve sektör temsilcileriyle iş birliği yaparak, sektördeki son gelişmeleri ve stratejik planlarını paylaşmaya devam edeceğini duyurdu.