GXO, İnsanlardan Öğrenen Otonom Robotunu Tanıttı

GXO, Reflex Robotics’in geliştirdiği, insanlardan öğrenen ve depo operasyonlarında görevleri otomatikleştiren insansı robotunu tanıttı.

Yeni robot, görevlendirildikten 60 dakika sonra tam operasyonel hale geliyor ve insanlardan öğrenerek tamamen otonom çalışabiliyor. Reflex Robotics ile iş birliği, GXO’nun modern makineleri operasyonlarına entegre etme hedefi doğrultusunda yaptığı ikinci anlaşmayı temsil ediyor.

Reflex robotu, piyasadaki diğer insansı robotlara göre 20 kat daha düşük maliyetiyle depo operasyonları için uygun bir çözüm sunuyor. Bu, tekrarlayan görevlerin otomasyonu için depolar ve fabrikalar adına uygun fiyatlı bir seçenek haline gelmesini sağlıyor.

Şirket, müşterilere bir kerelik donanım ücreti ve mevcut işçilik maliyetlerinin yaklaşık yarısı kadar aylık ücret içeren bir fiyatlandırma modeli sunuyor. GXO, Reflex Robotics iş birliğiyle, Reflex robotu için çeşitli kullanım senaryoları geliştirmeye devam ediyor.

Ortaklığın uzun vadeli hedefi, Reflex robotunu GXO operasyonlarında yaygın şekilde kullanarak kapasite kısıtlamalarını azaltmak ve ekip üyelerinin daha tatmin edici rollerde çalışmasını sağlamaktır. GXO yöneticisi Adrian Stoch,Depolarımızdaki farklı görevler için Reflex robotuna yönelik çözümler geliştirmek adına Reflex ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.