Eyüp Lojistik’ten Depolamada Yeni Bir Dönem “Depootel”

Eyüp Lojistik, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak amacıyla Depootel adlı yeni depolama hizmetini devreye aldı.

Eyüp Lojistik, Depootel çözümleri ile müşterilerine 1 metrekareden 100 bin metrekareye, 1 paletten 100 bin palete kadar esnek depolama hizmeti ve kişiye özel depo tasarımı sunuyor.

Taşımacılık hizmetlerinin yanında depolama hizmetlerinde de esnek çözümler sunan Eyüp Lojistik, yeni konsept ile ithalat, ihracat ve imalat yapan firmaların yanı sıra bireysel depolama ihtiyaçlarına da hitap ediyor.

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, açıklamasında, stoklarını ve ham maddelerini depolayacak yeterli alanı bulunmayan firmalara çözüm sunduklarını belirtti. Bartık, ürünleri günlük, haftalık ve yıllık olarak depoladıklarını, indirme, yükleme, paketleme, elleçleme, iç nakliye araç temini ve stok sayımı hizmetleri sunarak müşterilerinin işlerini kolaylaştırdıklarını ifade etti.

Depootel konseptinin bir otel gibi hizmet verdiğini belirten Bartık, depolarının 24 saat güvenlik personeli ve kapalı devre güvenlik kameraları ile kontrol edildiğini ve kayıt altına alındığını aktardı.

Bartık, Depootel’e olan ilginin giderek arttığını ve bu hizmetin müşterilerin ihtiyaçlarına göre şekillendiğini vurguladı. “Ürün sayısı, metrekare ve süre belirleyici faktörlerdir. Hizmeti tamamen müşterimiz belirliyor. Örneğin, taşınma, paketleme, barkodlama, üretim-son kullanma tarihi kontrolü, etiketleme, yeniden ambalajlama, koli birleştirme, montaj, paletleme ve palet bozma gibi spesifik işlemler müşterilerimiz tarafından talep edilebiliyor ve bu hizmetleri biz sağlıyoruz. Depolanan ürünlerin ne kadarını satmak istediklerini belirttiklerinde ise stok sayımlarını yaparak bilgi veriyoruz. Profesyonel ekibimiz tarafından anlık bilgi paylaşımları titizlikle yapılmakta. Depootel’de müşterilerimizin taleplerine göre her zaman ve her şekilde esnek depo çözümleri sunulmaktadır.”