Duracell’in Esnek Çalışma Modeli: “Future of Work”

Firmaların özellikle yaz aylarında odak noktası haline getirdiği esnek çalışma modelleri, markaların kurum kültürünü de yansıtıyor.

Yaklaşık dört yıldır “Future of Work” temasıyla uyguladığı esnek çalışma modeli ile Duracell, çalışan verimliliğini artırarak %95 memnuniyet oranına ulaşıyor.

“Future of Work” modeli, çalışanlarına işlerini evlerinden veya istedikleri herhangi bir yerden yürütme imkânı sunuyor. Bu esneklik, aile, sağlık, kişisel gelişim ve hobiler gibi konularda denge sağlıyor, kariyerle paralel bir yaşam sürdürmeyi mümkün kılıyor.

Bazı durumlarda, fiziksel katılımın uzaktan etkileşime göre daha fazla değer yarattığını düşünen Duracell, çalışanlarına genel merkezde toplantılara katılma fırsatı da tanıyor.

İstanbul genelinde ve Türkiye’nin farklı yerlerinde bulunan 10 ortak çalışma ofisi, çalışanların tercihine sunulmuş durumda. Hazır ofis sistemi sağlayan bir firma ile yapılan anlaşma sayesinde, evden çalışmak istemeyenler için ideal bir alternatif sunuluyor.

Teknolojik Altyapı Evlere Taşınıyor

“Future of Work” modeli kapsamında, Duracell çalışanlarına evlerinde ofis konforu sağlamayı hedefliyor. Laptop, şirket cep telefonu, ergonomik masa, sandalye, kilitli dolap, ayaklık, monitör, internet, fanlı laptop standı ve kulaklık gibi ihtiyaçlar temin edilerek, çalışanların evlerinden en yüksek verimle çalışmaları sağlanıyor.

Uluslararası Tüm Lokasyonlar Çalışma İmkânı

Şehir içinde ya da dışında, uluslararası tüm lokasyonlardan çalışma imkânı ile Duracell, küresel çalışma anlayışını ve çalışanlarına sunduğu geniş hareket alanını gözler önüne seriyor.

“Future of Work” modeli, çalışan verimliliği ve iş-yaşam dengesini göz önünde bulundurarak kapsamını genişletiyor. Bu esnek ve yenilikçi çalışma modeli hem çalışanların hem de şirketin verimliliğini artırmaya devam ediyor.