CW Enerji ,Güneş Panelleriyle Elektrik Üretiyor

CW Enerji‘nin esnek güneş panelleri, karavan, tekne ve yat gibi yerlerde kullanım için ideal elektrik üretimi çözümü sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, esnek güneş panelleri sayesinde hareket halindeyken bile güneşten elektrik üretilebiliyor. AR-GE çalışmalarıyla öne çıkan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, hafif ve esnek malzemelerden üretilen güneş panellerinin tasarımıyla karavan, yat ve tekne gibi yerlerde elektrik ürettiğini vurguladı. daha fazla verimli hücreler üzerinde çalıştıklarını ve enerji sağlamayı hedeflediklerini belirterek, ürettikleri esnek güneş panellerinin hareket halindeyken bile güneş enerjisinden elektrik üretebildiğini söyledi. Bu panellerle tekne, karavan, yat gibi yerlerde cep telefonları ve diğer cihazların şarj edilmesinin mümkün olduğunu ifade etti.

Sarvan: “Panellerimizle güneş enerjisi depolanarak gece kullanılabilir. Dizüstü bilgisayar, televizyon, mini buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi gibi cihazlar çalışabilir. Aydınlatma ve telefon şarjı da sağlanabilir. Esnek güneş panelleri, uzun yolculuklar için ideal. Her yerde güneş enerjisi kullanılabilir ve çevreyi kirletmeden elektrik üretilir, sürdürülebilir geleceğe katkı sağlar.