CW Enerji, ABD’de İşbirliği Olanaklarını İnceledi

CW Enerji Başkanı Tarık Sarvan, ABD Ticaret Müsteşar Yardımcısı Don Graves ile ticaret ve işbirliği olanaklarını görüştü.

Bu bağlamda Sarvan, Don Graves ile bir toplantı yaptı. Sınırlı sayıda firmanın katıldığı toplantıda, CW Enerji’nin ABD’de yapacağı ticaret ve işbirlikleri detaylı olarak görüşüldü.

Sarvan, şunları kaydetti: “CW Enerji olarak, ABD’deki en büyük ticari yatırım etkinliği olan SELECT USA Yatırım Zirvesi’ne katıldık. Zirve, binlerce yatırımcı ve işletmeyi bir araya getiriyor. ABD’nin prestijli yatırım etkinliklerinden biri olan SELECT USA’e katılarak, uluslararası arenada daha güçlü adımlar atmak için önemli temaslarda bulunduk. Global ölçekte sürdürülebilir enerji çözümleri sunmaya ve yeni pazarlara açılmaya devam ediyoruz.” dedi.

Küresel enerji sektöründe çalışmalarına devam eden Sarvan, “SELECT USA, uluslararası firmaların Amerikan pazarına açılmalarına destek olmak üzere oluşturulan bir program. Bu zirveye katılarak yeni bağlantılar kurma fırsatı yakaladık ve Amerika’daki yatırım fırsatları hakkında bilgi sahibi olduk. Bu kapsamda, Graves ile görüşmemiz firmamızın uluslararası işbirlikleri ve Amerika pazarındaki potansiyel projeleri için de güzel bir adım oldu. Sürdürülebilir büyüme anlayışımız çerçevesinde Amerika’da da başarılı bir şekilde büyüme yolculuğumuza devam edeceğiz.”