Coast, 40 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Coast, filo giderlerini yönetmek için finansal çözümler sunan bir girişim olarak, B serisi yatırım turunda 40 milyon dolar yatırım aldı.

Filo giderlerini yönetmeleri için finansal çözümler sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Coast, yeni bir yatırım turunu başarıyla tamamladı. Coast tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 40 milyon dolar yatırım aldı. Bu tur, ICONIQ Growth liderliğinde gerçekleşti.

Yatırımcılar

ICONIQ Growth’un liderlik ettiği yatırım turuna, Thomvest ve Coast’un mevcut yatırımcıları olan Accel, Insight Partners, Vesey Ventures ve Avid Ventures da katıldı. Gerçekleşen yatırımın ardından ICONIQ Growth’un General Partner’ı Yoonkee Sull, şirketin yönetim kuruluna katıldı. Hatırlatmak gerekirse Coast, en son geçtiğimiz Mart ayında 25 milyon dolar yatırım almıştı.

Coast’un Toplam Yatırımı 100 Milyon Doları Aştı

Son 4 ayda aldığı yeni yatırımla birlikte Coast’un bugüne kadar aldığı toplam yatırım 100 milyon doları aşmış durumda. Coast tarafından aktarılan bilgilere göre, alınan yeni yatırım, şirketin sunduğu finansal çözümleri geliştirmek ve yeni entegrasyonlar sağlamak için kullanılacak.

Coast’un Hedefleri

Şu an 65 kişilik bir ekibe sahip olan Coast, yıl sonuna kadar çalışan sayısını 85’e çıkarmayı hedefliyor. 2020 yılında Daniel Simon tarafından New York’ta kurulan Coast, araç filolarına sahip olan şirketlerin giderlerini kolay bir şekilde yönetilmesine odaklanıyor. Platformu üzerinden B2B kart ödemeleri için altyapı çözümleri sunan Coast, ABD’de 1000’den fazla müşteriye hizmet veriyor.

Coast Kurucusu ve CEO’su Daniel Simon, şirketin son 18 ayda gelirlerini 10 kat artırdığını belirtti. Coast’un hızla büyüyen bu başarısı, filo yönetiminde finansal çözümlere olan talebin arttığını gösteriyor.