Brandverse Awards Sahiplerini Buldu

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen, Reklam ve Pazarlama İletişimi Derneği’nin (REPİD) destek verdiği Brandverse Awards sahiplerini buldu. Öne çıkan işler 24 Haziran’da Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşen törenle duyuruldu.

Türkiye’nin en kapsamlı reklam ve pazarlama iletişimi yarışması Brandverse Awards’ın başvuru süreci rekor bir katılımla tamamlandı.

Reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanında 1 Nisan 2023 – 1 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen işler sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri tarafından, tüm sektörlerden markaların 1 Nisan 2023 – 1 Nisan 2024 dönemindeki performansları SocialBrands sonuçlarına göre değerlendirilerek kazananlar belirlendi.

“Sosyal Medya ve Dijital” bölümüne PepsiCo Turkey Marketing Director Didem Namver, “Film” bölümüne Happy People Project Chief Creative Officer Ergin Binyıldız, “Medya” bölümüne Publicis Groupe Türkiye Chief Media Officer Kağan Yıl­dızalp, “PR” bölümüne MPR İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanı Meral Saç­kan, “Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik” bölümüne WWF Chief Executive Officer/Primer Co-Founder Ömür Kula “Strateji” bölümüne Fu­tureBright Founding Partner Akan Ab­dula, “Craft” bölümüne Rabarba Kreatif Ortağı Pemra Ataç Açıktan “Deneyim Tasarımı” bölümüne ise L’Oréal Luxe Turkey Ge­neral Manager Ufuk Batur Jüri Başkanlığı yaptı.

Brandverse Awards’ta Kazananlar

Brandverse Awards’ta bu yıl VML Türkiye’nin, Karaca için gerçekleştir­diği “KARACA APC X ŞEYMA” projesiyle Sos­yal Medya ve Dijital Bölümü’nde Grand Prix alırken, Film Bölümü’nde büyük ödül yine VML Türkiye’nin Boyner için ha­yata geçirdiği “Bi Tanısan Seversin” projesine gitti.

EssenceMediacom Türkiye’nin The Coca-Cola Company için hazırladığı “Coke Studio” kampanyası Medya Bölümü’nde Grand Prix’ye uzanan çalışma oldu.

Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Bö­lümü’nde Koç Holding, Lörn Creative Agency’nin de destek verdiği “Umutkent– Bir Umut Hikayesi” projesiyle büyük ödülün sahibi oldu.

Sosyal Medya ve Dijital – SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri Bölümü’nde ise başarılı sosyal medya yönetimiyle Baykar Grand Prix aldı.

Strateji Bölümü’nde bu yıl Grand Prix’nin sahibi Dimes için hazırladığı “DİMES COOL Lime Özü: Göründüğünden Daha Fazlası” projesiyle Reklamania Creative’in oldu.