BinBin Halka Arz Başvurusunda Bulundu

1000 Yatırımlar Holding’in elektrikli scooter kiralama girişimi BinBin, Sermaye Piyasası Kurulu’na halka arz başvurusunda bulundu.

2020 yılında kurulan ve elektrikli scooter kiralama hizmeti sunan BinBin, halka arz için önemli bir adım attı. 1000 Yatırımlar Holding tarafından KAP’a yapılan açıklamaya göre, Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri Anonim Şirketi halka arz başvurusunu gerçekleştirdi. Halka arz süreciyle ilgili detaylar, ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.

BinBin, ilk olarak İstanbul Havalimanı ve üniversite kampüslerinde hizmete başladı ve kısa sürede büyük bir büyüme gösterdi. Sadece Türkiye ile sınırlı kalmayan şirket, yurt dışına da açıldı. Son olarak Arnavutluk’un başkenti Tiran’da hizmet vermeye başlayan BinBin, bu ülkeyle birlikte hizmet verdiği ülke sayısını beşe çıkardı. Bulgaristan, Bosna Hersek, Hırvatistan ve Makedonya da BinBin’in faaliyet gösterdiği diğer ülkeler arasında yer alıyor.

1000 Yatırımlar Holding, BinBin’in yanı sıra Taksim, GO Sharing, Q Charge ve Algoritma gibi markalara da sahip. Holding, geçtiğimiz aylarda başarılı bir halka arz gerçekleştirdi ve şimdi aynı başarıyı BinBin için hedefliyor.