Akbank ve Mastercard Ortaklığıyla Türkiye’de Bir İlk

Akbank, Mastercard ile iş birliği yaparak Türkiye’de ilk kez Mastercard World Elite Exclusive özellikli kredi kartı olan Wings Elite’i müşterilerine sundu. Bu yeni kart, Akbank’ın popüler Wings Black Plus programının sunduğu ayrıcalıkları genişletiyor ve kullanıcılara seyahatten günlük yaşama kadar birçok alanda avantaj sağlıyor.

Wings Elite kart sahipleri, Wings Black Plus programının sunduğu yıllık 18 bin TL’ye varan indirimler ve Mastercard Silver Logo avantajlarından yararlanmanın yanı sıra, birçok seyahat ayrıcalığına sahip oluyor. Havalimanı Transferi ve Fast Track hizmetleriyle seyahatte konfor sağlayan kart, dünya genelinde yüzlerce havalimanında ücretsiz Lounge erişimi sunuyor.

İstanbul Havalimanı’nda Özel Hizmetler

İstanbul Havalimanı’nda Wings Elite sahipleri, Lounge ve Fast Track hizmetlerinin yanı sıra ücretsiz vale ve buggy hizmetlerinden de faydalanabiliyor. Ayrıca, kart sahipleri seçkin alışveriş noktalarında özel indirimler ve teklifler ile ayrıcalıklı alışveriş deneyimi yaşıyor.

Beymen Alışverişlerinde Gold Segment Ayrıcalığı

Wings Elite kartı ile Beymen’deki ilk alışverişin ardından kart sahipleri, Beymen’in The One sadakat programında gold segment ayrıcalıklarına yükseliyor. Bu sayede, Beymen’de yapılan alışverişlerde hem puan kazanılıyor hem de çeşitli indirim ve fırsatlardan faydalanılıyor.

Kültürel Etkinliklerde ve Sanat Dünyası

Kültürel etkinliklerde de avantajlar sunan Wings Elite, İKSV Lale Kart üyeliğinde indirimler ve etkinlikler için son dakika bilet ayrıcalığı sağlıyor. Kart sahipleri, dünya çapındaki etkinlik ve gösterilerde de bu özel fırsatlardan yararlanabiliyor.

Yenilikçi İş Birliği

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, Wings Elite kartın müşterilere sunduğu ayrıcalıkları genişlettiğini belirterek, “Wings Elite kartımız, müşterilerimiz için sadece bir kredi kartı değil, aynı zamanda yaşamı daha anlamlı ve özel kılan benzersiz deneyimler sunuyor” ifadelerini kullandı.

Mastercard Türkiye Genel Müdürü Hüsnü Avşar Gürdal ise, “World Elite Exclusive özelliğini Wings ile hayata geçirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz” diyerek, kişiselleştirilmiş ürün ve hizmetlerle değer yaratmaya devam edeceklerini vurguladı.