AgeSA’nın Tohum Topu Projesi Büyüyor

AgeSA‘nın ecoDrone ile yaptığı tohum topu iş birliği genişledi. Doğum günü hediyeleri ve BES birikimlerinde Sürdürülebilirlik Fonu için iş birliğini başlattı.

AgeSA, Küresel iklim krizine karşı sürdürülebilir, inovatif ve teknolojik çözümler sunan sosyal girişim ecording ile iş birliği yaparak Tohum topu uygulamasını hayata geçirdi. Şirket, doğum günü olan ve AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih eden müşteriler adına doğaya birer tohum topu gönderecek. Müşteriler, doğum günlerinde veya Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih ettiklerinde gönderilen maildeki QR kodu okutarak ekilmesini istedikleri tohumu seçebilecek ve onun büyüme sürecini takip edebilecekler.

AgeSA Pazarlama ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Roşan Dilek, “2024 Nisan ayında 18 yaş altı her yeni BES müşterisine yönelik başlattığımız ecording iş birliğinin kapsamını, doğum günü gelen ve AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih eden müşterilerimizi de içerecek şekilde genişlettik. ecoDrone Tohum Topu projesi, AgeSA’nın sürdürülebilir kalkınma amaçlarına yönelik taahhüdünü pekiştiren ve sürdürülebilirlik hedeflerini destekleyen bir uygulama. Tüm müşterilerimize doğum günlerinde hediye sunmak amacıyla onlara ithafen birer tohumu doğaya kazandırmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Ayrıca, BES birikimlerinde AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih ederek doğa dostu bir yatırım yapan müşterilerimize teşekkür ediyor, onlar adına birer tohum topunu toprakla buluşturuyoruz. Sürdürülebilir bir gelecek ve gezegenimizin refahı için ecoDrone ile tohum topu projemizin kapsamını genişleterek, müşterilerimizin çevre koruma çalışmalarını desteklemelerine aracı oluyoruz. Bu proje, yalnızca bizi sürdürülebilirlik hedeflerimize yaklaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda müşterilerimiz ile doğa arasındaki bağı güçlendiren bir adım niteliği taşıyor” dedi.

BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer alarak çevresel etkisini azaltma ve 2050 itibarıyla net sıfır emisyonlu bir şirket olma hedefine kararlı adımlarla ilerleyen AgeSA, sürdürülebilirlik odaklı ürün ve hizmetlerin sayısını artırmayı amaçlıyor. Şirket, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na hizmet eden ürün ve hizmet sayısını 18’e çıkararak, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik ilkelerine bağlı projelerle Türkiye’nin kalkınmasına ve toplumun gelişimine katkı sağlıyor.