A101 ve PeraPole: Satın Almalar Artık Dijital

A101, PeraPole e-Satınalma Platformu ile işbirliği yaparak ürün ve malzeme satın alma süreçlerini tamamen dijital ortama taşıyor.

PeraPole tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 81 il ve her ilçede bulunan marketleriyle perakende sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan A101, artık satın alma işlemlerini PeraPole üzerinden gerçekleştirecek.

2018’den bu yana hizmetlerini geliştirerek şirketlere kazandırma anlayışıyla hareket eden PeraPole uygulaması, A101’in alımlarını kolaylaştırarak hızlandıracak ve şirketin yeni ürünlere ve tedarikçilere erişimini artıracak.

A101, 1200’den fazla ürün çeşidiyle müşterilerine ulaşıyor ve PeraPole iş birliği sayesinde bu alandaki etkisini daha da artırmayı hedefliyor.

PeraPole CEO’su Alphan Namlı, A101 gibi önde gelen bir market zincirinin platformlarına katılmasının hem PeraPole hem de A101 için stratejik bir iş birliği olduğunu ve büyük bir sinerji yarattığını belirtti. Namlı, perakende sektörünün satın alma işlemlerinin dijitalleştirilmesi konusunda büyük adımlar attıklarını ve yakın zamanda diğer anlaşmaları da duyuracaklarını ifade etti.

Namlı, yazılım geliştirme çalışmalarının hızla devam ettiğini ve A101 için özel olarak geliştirilen yazılımın uluslararası güvenlik sızma testlerinden başarıyla geçtiğini açıkladı.

Namlı, yıl sonuna kadar yurt dışında ilk olarak Bahreyn üzerinden açılmayı hedeflediklerini ve daha sonra Almanya gibi ülkeleri hedeflediklerini ifade ederek, gelecek yılın sonunda 30 ülkede olmayı planladıklarını dile getirdi.

PeraPole sayesinde şirketlere hız ve maliyet avantajı sunduklarını aktaran Namlı, dijital ortamda, şeffaf ve doğru fiyatlarla ürün alımını kolaylaştırdıklarını belirtti.