Vidgenie.ai: Yapay Zeka ile Video Üretim Aracı

Vidgenie.ai, 2024 Ağustos’ta piyasaya sürülen yapay zeka destekli bir video aracı. YouTube, TikTok ve Instagram için yaratıcı içerikler üretmenizi sağlıyor.

Günümüzde sosyal medya için yeni ve benzersiz video içerikleri üretmek oldukça zordur. Sürekli taze fikirler bulmak ve bunları hızlıca izleyicilere ulaştırmak, hem zaman hem de bütçe açısından zorlayıcı olabilir. Vidgenie, bu soruna pratik bir çözüm sunarak, hızlı ve kolay bir şekilde yeni içerikler oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Oluşturmak istediğiniz video içeriği için bir kategori seçebilir veya kendi belirlediğiniz konu üzerinden ilerleyebilirsiniz. Vidgenie, belirlediğiniz konuya göre size özgün bir senaryo oluşturur. Konuyu seçtikten sonra, videonuzu dilediğiniz gibi özelleştirerek arka plan müziği, altyazı ve ses ekleyebilirsiniz. İçeriğinizin seslendirilmesi için, yapay zeka ile oluşturulmuş seslerden birini tercih edebilirsiniz. Vidgenie, 29 dilde videolar oluşturmanıza olanak tanır, böylece içeriklerinizi global ölçekte paylaşabilirsiniz. Ancak, bazı dil seçeneklerini kullanabilmek için ücretli bir plana geçmeniz gerekiyor.

Tüm özelleştirme ayarlarını tamamladıktan sonra videonuz birkaç dakika içinde hazırlanır. Eğer içeriği daha hızlı oluşturmak istiyorsanız, ücretli bir plana geçmeniz gerekecektir. Videonuz oluşturulduktan sonra düzenleme yapabilirsiniz. Ayrıca, Vidgenie sayesinde, videonuz hazırlanırken bilgisayar başında beklemenize gerek kalmaz; araç, videonuz hazır olduğunda e-posta ile sizi bilgilendirir.

Başlangıç olarak, Vidgenie’nin ücretsiz planı ile 100 kredi ile başlayabilirsiniz. Bu planda, yaklaşık 2 dakikalık video içerikleri hazırlayabilir ve sınırlı yapay zeka sesleri ile müzikleri kullanarak videonuzu oluşturabilirsiniz. Daha fazla özellik ve seçenek isterseniz, aylık 22 ila 89 dolar arasındaki planlardan birini seçebilirsiniz.