Artiwise, Boğaziçi Ventures’tan 750 Bin Dolar Yatırım Aldı

Türkiye’nin önde gelen yerli teknoloji girişimlerinden Artiwise, Boğaziçi Ventures‘tan aldığı 750 bin dolarlık yatırım ile büyümesini sürdürüyor. Şirket, bu yatırımla 15 milyon dolar değerleme üzerinden yeni bir döneme adım attı. Son bir yılda üç kat büyüdüğünü açıklayan Artiwise, aldığı devam yatırımıyla global pazarlarda daha güçlü bir yer edinmeyi hedefliyor.

Yapay Zekâ ile Müşteri Memnuniyeti Yönetiminde İnovasyon

Artiwise’ın geliştirdiği Yapay Zekâ Müşterinin Sesi Platformu, farklı müşteri iletişim kanallarından gelen geri bildirimleri anlık olarak analiz ederek kurumların müşteri yolculuğundaki sorunları tespit etmelerine ve sürekli iyileştirmeler yapmalarına olanak tanıyor. Şirketler, bu platform sayesinde sürdürülebilir müşteri memnuniyeti sağlıyor ve müşteri yönetiminde stratejik kararlar alabiliyor.

Artiwise, aldığı bu yeni yatırımla özellikle Avrupa ve MENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) bölgesinde büyüme hedeflerini hızlandırmayı planlıyor. Yapay zekâ teknolojilerini global çapta daha fazla şirketin hizmetine sunmayı amaçlayan girişim, yeni pazarlara açılarak büyümesini sürdürecek.