HolidayCheck, Türkiye’de Turizm Faaliyetlerini Genişletiyor

HolidayCheck, Türkiye’deki yeni girişimiyle turizm alanındaki stratejik büyüme planlarını genişletiyor. Bu hamle, markanın Türkiye pazarına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

Holiday Destination Services

Holiday Destination Services, HolidayCheck’in Türkiye’deki tüm turizm faaliyetlerini yürütecek yeni destinasyon yönetim şirketi olarak faaliyet gösterecek. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı turizm sektöründe birçok ünlü şirkette yöneticilik yapmış olan Hasan Yiğit üstlenirken, Ertan Sakallı CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alacak. Sakallı, turizm sektöründeki geniş deneyimiyle HolidayCheck’in yüksek hizmet standartlarının korunmasını sağlayacak.

Tatil Deneyimini Yeniden Şekillendirme Hedefi

HolidayCheck Touristik GmbH CEO’su Christian Kaschner, Türkiye’nin kendileri için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Yeni kurulan Holiday Destination Services ile bölgede varlıklarını genişletmekle kalmayıp, tatil deneyimini daha üst seviyeye taşımayı hedeflediklerini vurguladı.

Kaschner, Ertan Sakallı ve ekibiyle birlikte en iyi partnerlere sahip olduklarını söyleyerek, müşterilere özel hazırlanmış geziler sunacaklarını ve bu gezilerin Türkiye’nin kültürel ve doğal zenginliklerine otantik bir bakış sunacağını belirtti.

Yeni girişimin, HolidayCheck markasının Türkiye’deki farkındalığını artırmada kritik bir rol oynayacağını ifade eden Kaschner, hedeflenen pazarlama stratejileri ve mükemmel hizmetlerle markayı Türkiye’de lider tatil sağlayıcı olarak konumlandırmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.