TeamProcure, 100 Bin Tedarikçiye Ulaştı

Global tedarik zinciri yönetimi platformu TeamProcure, 100 bininci tedarikçisini sistemine ekleyerek uluslararası büyüme yolunda önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

Global tedarik zinciri yönetimi platformu TeamProcure, 100 bininci tedarikçisini sistemine dahil ederek büyük bir başarıya imza attı. 2019 yılında Onurhan Öztürk tarafından kurulan girişim, şirketlerin tedarik zinciri süreçlerini dijitalleştirerek daha verimli hale getirmeyi amaçlıyor.

Geniş Tedarikçi Ağı ve Yapay Zekâ Desteği

Yapay zekâ desteği ile firmaların hızlı bir şekilde entegre olmasını sağlayan TeamProcure, tedarik süreçlerini kolaylaştırıyor. Platform, satın alma personellerinin iş yükünü %50 oranında azaltırken, tedarikçi firmaların ihalelere katılımını da basitleştiriyor. Şu anda platformda 58 farklı ülkeden tedarikçi yer alıyor ve bu sayı her geçen gün artıyor.

Yatırımcı Desteği ve Global Müşteri Tabanı

TeamProcure, yatırımcıları arasında Fırat İşbecer, Fatih İşbecer ve Melih Ödemiş gibi önemli isimlerin yer aldığı bir girişim olarak dikkat çekiyor. Türkiye’deki inşaat firmalarının yanı sıra, cirosunun %70’ini yurt dışı pazarlardan sağlayarak, ABD dahil birçok ülkede faaliyet gösteriyor.

Girişimin kurucusu Onurhan Öztürk, ulaştıkları bu kilometre taşı hakkında şunları söyledi: “58 farklı ülkeden 100 bin tedarikçi, iş süreçlerini dijitalleştirmek ve global iş birliği fırsatlarına erişim sağlamak için platformumuzu tercih ediyor.” Yatırımcı Fatih İşbecer ise TeamProcure’un başarı sırrının “denemelere açık bir ekip olmaları ve mükemmel ürün geliştirme yolunda sürekli ilerlemeleri” olduğunu vurguladı.