Filli Boya Aqua Reno ile Evinize Hayat Katın

Filli Boya, “Keyfine Göre Boya, Kendine Göre Yap” sloganıyla yeni ürünü Aqua Reno’yu tanıttı.

Ev dekorasyonunda “kendin yap” kültürünün giderek yaygınlaşması, bireylerin yaşam alanlarını kişisel tarzlarına göre özelleştirmelerine olanak tanıyor. Filli Boya da bu trendi göz önünde bulundurarak, yaşam alanlarını kendi zevkine göre yenilemek isteyenler için Aqua Reno’yu geliştirdi.

Aqua Reno, fayans, ahşap, cam, PVC yüzeyler, mutfak dolapları ve beyaz eşyalar gibi geniş bir kullanım alanına hitap ediyor. Banyo ve mutfak için iki ayrı seçenekte sunulan bu boyalar, ipeksi mat dokusuyla estetik bir görünüm sağlarken, su bazlı teknolojisi sayesinde tam silinebilir ve yıkanabilir özellikleriyle kullanım ve temizlik kolaylığı sunuyor.

Sürdürülebilirlik ve geri dönüşüme katkı sağlamayı hedefleyen Aqua Reno, katalizörlü polimer teknolojisi ile uygulandığı yüzeyde mükemmel yapışma ve yayılma sağlıyor. Ayrıca, iki kat arasındaki sadece 30 dakikalık bekleme süresi sayesinde, boyama işlemi çok daha hızlı ve pratik hale geliyor.

Filli Boya Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Arzu Uludağ, yaptığı açıklamada, markalarının tüketicilere ilham vererek yenilikler sunduğunu belirtti. Uludağ, “Tüketicilerimizin evlerindeki mevcut eşyalarını atmadan yenilemelerine ve yaşam alanlarına kendi ruhlarını yansıtmalarına olanak sağlayan Aqua Reno’yu geliştirdik. Bu ürünle dolaplardan tezgahlara, mutfaktan beyaz eşyalara kadar istedikleri alanlarda kolayca değişim yapabilecekler,” dedi.

Ayrıca, Uludağ, özellikle kadınların doğaları gereği bulundukları ortamları güzelleştirme eğiliminde olduğunu belirterek, Filli Boya’nın değişime ve dönüşüme açık tüketicilere her zaman kolaylıklar sunduğunu ifade etti.