Trendyol, Türkiye’nin En Sevilen Markası Seçildi

MediaCat dergisinin geleneksel hale gelen ve Ipsos Türkiye tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin Lovemark’ları Araştırması” sonuçlarına göre, Trendyol, e-ticaret kategorisinde ülkenin en sevilen markası seçildi.

Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaşayan tüketicilerin katılımıyla gerçekleştirilen bu araştırmada, markalar “ilk akla gelen isim olma”, “duygusal bağlılık”, “beklenti ve ihtiyaçları karşılama performansı” ve “vazgeçilmez olma” gibi kriterler üzerinden değerlendiriliyor. Trendyol, sunduğu güçlü müşteri deneyimi sayesinde 2024 yılında bu kriterlerde en sevilen marka olarak öne çıktı.

Trendyol, daha önceki yıllarda, 2021 ve 2022’de de e-ticaret kategorisinde Türkiye’nin “Lovemark”ı olarak üst üste seçilmişti.

E-ticaret kategorisinde bir kez daha “lovemark” unvanını kazanan Trendyol, geniş ürün yelpazesi ve kullanıcı odaklı uygulamalarıyla alışveriş deneyimini zenginleştiriyor. Ayrıca, Türk işletmelerinin dijital dönüşümüne katkı sağlayarak iş hacimlerinin büyümesine destek oluyor ve Türkiye’nin dijital ekosistemine olumlu etki yaratma vizyonuyla hareket ediyor. Dijitalleşmeye verdiği destekle birlikte, sosyal sorumluluk projeleriyle toplumun ihtiyaçlarına yönelik çözümler de sunmaya devam ediyor.