Daikin’den Okullara Yenilikçi Havalandırma Çözümleri

Daikin, geniş ürün yelpazesiyle okullardan hastanelere, AVM’lerden iş yerlerine kadar farklı projelere uygun havalandırma çözümleri sunuyor.

Daikin, okullar için modüler klima santrali çözümü sunarak çocukların filtrelenmiş ve kaliteli taze havaya ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca, sisteme entegre edilen IAQ sensörü sayesinde iç ortam hava kalitesi düzenli olarak ölçümlenebiliyor.

Modular T, Daikin’in İç Hava Kalitesi (IAQ) ve düşük enerji tüketimi için optimize edilmiş, enerji verimli yeni merkezi olmayan havalandırma çözümü olarak dikkat çekiyor. Kompakt boyutuyla kolay taşınabilen sistem, standart 900 mm kapılardan rahatça geçiyor ve istenilen noktaya sorunsuzca kurulabiliyor.

3 aşamalı filtreleme sistemiyle üstün temiz hava sağlayan bu çözüm, yüksek verimli karşı akış plakalı ısı değiştirici ile termal enerjinin %93’ünü geri kazanıyor. “Tak ve Çalıştır” özelliği sayesinde hızlıca devreye alınabiliyor. Kanal bağlantılarının üst taraftan yapılması sayesinde, ünite hem mahalde daha az yer kaplıyor hem de karbon ayak izini azaltıyor.

Modüler klima santraline entegre edilebilen yeni Daikin IAQ AirSense Pro+ sensör, iç mekan koşullarını izlemek ve hava kalitesini iyileştirmek amacıyla tasarlanmış bir çevre ve hava kalitesi sensörü olarak öne çıkıyor.

Bir dizi parametreyi ölçerek iç mekan koşullarını izleyen sensör, anında çözümler sunmanın yanı sıra gürültü, ışık ve elektromanyetik kirlilik gibi çevresel faktörleri de ölçerek okul ortamında dikkati azaltabilecek unsurları da tespit ediyor.

Daikin IAQ AirSense Pro+ sensör, iç ortamdan topladığı nem, sıcaklık, hava basıncı, ses basıncı, ortam ışığı ve Wi-Fi seviyesi gibi verileri Modüler Klima Santrali’nin kontrol ünitesine göndererek, santralin çalışma parametrelerini optimize etmesine yardımcı oluyor.