Yeniköy Kemerköy Enerji, Eğitimde Fark Yaratıyor

Yeniköy Kemerköy Enerji, Muğla’nın Milas ilçesinde eğitime verdiği desteği sürdürüyor.

Üç yıldır “Okula Dönüş Projesi” kapsamında öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayan şirket, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla bölgedeki 15 köy okulunda yaklaşık 750 öğrenciye kırtasiye malzemesi desteği sağladı. Muğla’nın en büyük ikinci şirketi olan Yeniköy Kemerköy Enerji, 2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında ilkokul öğrencilerine kalem, defter, kalem kutusu, silgi, kalemtıraş, resim defteri ve boya kalemlerinden oluşan kırtasiye setleri ile okul çantası dağıttı.

Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, yaptığı açıklamada, Milas’taki topluma fayda sağlama ve ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Demir, eğitimin geleceğin teminatı olduğuna vurgu yaparak, “2022’den bu yana yürüttüğümüz bu projeyle çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmayı ve onların daha iyi bir geleceğe hazırlanmasına destek olmayı amaçlıyoruz. Ayrıca, köy okullarında geçtiğimiz yıldan beri devam eden yenileme ve tadilat çalışmalarını, bu eğitim öğretim döneminde de sürdüreceğiz” dedi.

Ayrıca, okulların ve öğretmen lojmanlarının yenilenmesi, hijyen koşullarının iyileştirilmesi, dersliklerin düzenlenmesi gibi projelerle hem öğrencilerin eğitim yaşamına katkı sağlamayı hem de veliler ve öğretmenlerin yükünü hafifletmeyi hedeflediklerini ifade etti.