Naturel Enerji, RE+ 24 Fuarı’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

Türkiye’nin yenilenebilir enerji alanındaki önemli oyuncularından Naturel Enerji, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen RE+ 24 Fuarı’nda Türkiye’yi temsil edecek. Şirket, güneş, rüzgâr, hidroelektrik ve jeotermal enerji yatırımlarıyla sektördeki etkinliğini sergilemeye hazırlanıyor.

Fuarda, Naturel Enerji, entegre enerji depolama çözümleri ve yapay zekâ destekli ENSOFT Enerji Yönetim İzleme Sistemi’ni tanıtacak. ENSOFT, santrallerin verimli yönetilmesini sağlayarak üretim kayıplarını azaltan ve maliyetleri düşüren yenilikçi bir teknoloji sunuyor.

2009 yılında kurulan ve bugüne kadar 308 megavat enerji üretim kapasitesine yatırım yapan Naturel Enerji, Türkiye ve uluslararası pazarlarda büyümesini sürdürüyor. Şirket, ABD, Avrupa, Kanada ve Avustralya gibi pazarlarda yeni yatırımlar planlıyor.

Sürdürülebilirliğe Katkı

Naturel Enerji, yenilenebilir enerji kapasitesini artırarak global sürdürülebilirlik hedeflerine ve net sıfır emisyon stratejilerine önemli katkılar sağlıyor. RE+ 24 Fuarı, şirketin uluslararası pazarda daha fazla büyüme fırsatı yakalaması için önemli bir platform olacak.