“Sağlığa Yön Verecek Kadın Liderler Gelişim Programı” 4. Dönemi Başlıyor

Professional Women’s Network (PWN) İstanbul ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından organize edilen “Sağlığa Yön Verecek Kadın Liderler Gelişim Programı”, UN SDSN Türkiye ve Awen for Us desteğiyle 4. dönemine hazırlanıyor. 12 Ekim 2024’te başlayacak olan bu prestijli sertifika programı, sağlık ve ilaç sektöründe çalışan kadın liderlerin kariyerlerinde güçlenmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Altı ay boyunca sürecek olan program, kadın liderlerin hem kişisel hem de profesyonel gelişimlerine katkı sağlamak için altı farklı modül kapsamında eğitimler sunacak. Programda interaktif eğitimlerin yanı sıra, sektörün önde gelen liderlerinden koçluk ve mentörlük desteği de sağlanacak. Özellikle 5. ve 6. modüller, sağlık ve ilaç sektöründeki lider profesyonellerin gönüllü katılımıyla, katılımcılara özgün bir liderlik deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Kayıtlar 16 Eylül’e Kadar Devam Ediyor

Programa katılmak isteyen adaylar, 16 Eylül 2024 tarihine kadar başvuru yapabilir. Katılımın 25 kişi ile sınırlı olduğu program hakkında detaylı bilgilere, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nin web sitesinden ulaşmak mümkün.

2022’den bu yana devam eden program, bugüne kadar 75 kadın yönetici yetiştirdi. Sağlık ve ilaç sektöründe en az beş yıllık deneyime sahip kadın liderler için tasarlanan bu program, katılımcıların liderlik potansiyellerini ortaya çıkarmalarına ve kariyerlerinde ilerlemelerine yardımcı oluyor.