LEAD Network Türkiye’den “Liderlikte Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Konferansı”

Perakende ve tüketim ürünleri sektörlerinde kadın liderliğini ve çeşitliliği artırma misyonuyla faaliyet gösteren LEAD Network Türkiye, her yıl düzenlenen Liderlikte Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Konferansı ile bu yıl da önemli isimleri bir araya getiriyor. 17 Eylül 2024 tarihinde İstanbul Ataşehir Marriott Hotel’de gerçekleşecek olan konferans, sektörün önde gelen liderlerini ve uzmanlarını buluşturacak.

50 = 50 İçin El Ele

Bu yılın teması, “50 = 50 İçin El Ele” olarak belirlendi. Konferansta, kapsayıcılık ve çeşitliliği artırmak amacıyla belirlenen 8 stratejik öncelik masaya yatırılacak. LEAD Network Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nigiz Ulak‘ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan etkinlikte, İş Lideri ve Yazar Paul Polman ve Global Teknoloji Lideri Ayşegül İldeniz gibi önemli isimler yer alacak.

Uluslararası İş Birlikleri ve Yetenek Geliştirme Panelleri

LEAD Network Türkiye Saymanı Filiz Bülbül’ün moderatörlüğünde düzenlenecek olan “50 = 50 İçin El Ele: Uluslararası İş Birlikleri” panelinde, UN Global Compact Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü konuşmacı olarak yer alacak. Ardından Ülker CEO’su Mete Buyurgan ve İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, “Yetenekleri Global Rekabete Hazırlamak” panelinde yer alacak.

Kadın Liderlerin Gücü: Eda Erdem’den İlham Verici Bir Yolculuk

Ünlü Yazar ve Sunucu Yekta Kopan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek “Kadın Liderlerin Gücü: Spor ve İş Dünyasında İlham Verici Yolculuklar” panelinde, A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem deneyimlerini paylaşacak. Aynı panelde, La Lorraine Bakery Group’tan Sotiris Yannopoulos ve Başak Benli de yer alacak.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Gençlerin Geleceği Şekillendirmesi

LEAD Network Türkiye, konferansta “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kılavuzu”’nun relansmanını gerçekleştirecek. Etkinliğin son bölümünde ise başarılı paralimpik sporcular Sevda Altunoluk ve Sevtap Altunoluk, gençlerin geleceği şekillendiren rollerine dair bir panelde yer alacak. Ayrıca, “Nextgen: Geleceği Şekillendiren Gençler” konulu araştırmanın sonuçları da açıklanacak.