Arzum, LACP Ödülüyle Kalitesini Kanıtladı

Arzum, Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen “Vizyon Ödülleri” kapsamında 2023 yılı faaliyet raporuyla 100 üzerinden 99 puan alarak platin ödül kazandı.

2001 yılından bu yana uluslararası platformda faaliyet raporlarının değerlendirildiği bu prestijli yarışmada Arzum, 2023 yılı faaliyet raporuyla birçok ödül aldı.

LACP tarafından yapılan değerlendirmede Arzum, 2023 yılı faaliyet raporuyla 100 üzerinden 99 puan alarak kategorisinde en yüksek derece olan platin ödülü aldı. “Hayata Yeniliklerle Değer Katıyoruz” temasıyla hazırlanan rapor, dünya genelindeki tüm raporlar arasında 57. sıraya yerleşti.

Arzum’un faaliyet raporu, “Dünyanın En İyi 100 Raporu” ve “Türkiye’nin En İyi 20 Raporu” listelerine girme başarısı gösterdi. “Raporun Sanatsal ve İletişim Mükemmelliği” kategorisinde teknik başarı ödülüne de layık görülen Arzum, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesinde 6. sırada yer alırken, “Bölge Özel Başarı Ödülü: Hissedarlara En İyi Mesaj” ödülünü de kazandı. Arzum’un bu raporu; ilk izlenim, kapak tasarımı, hissedarlara mektup, rapor anlatım dili, yaratıcılık, rapor finansalları ve bilgi erişilebilirliği olmak üzere sekiz kriterden yedisinde tam puan aldı.

Üst Üste Üçüncü Ödül

Arzum Mali ve Kurumsal İşlerden Sorumlu Genel Müdür Arda Altınok, LACP tarafından 2021 yılı faaliyet raporuyla platin, 2022 yılı faaliyet raporuyla ise altın ödül kazandıklarını hatırlattı.

Altınok, “2023 yılı faaliyet raporumuzla bu yıl yeniden platin ödül kazandık. Her işimizde olduğu gibi faaliyet raporlarımızda da gösterdiğimiz titiz çalışma ve çabanın meyvelerini, üç yıldır kesintisiz aldığımız ödüllerle topluyoruz. Zorlu geçen 2023 yılında sergilediğimiz finansal performans, yatırımcılarımıza sağladığımız katma değer ve sektörümüzde elde ettiğimiz başarıların bir özeti olan raporumuzla kendi kategorimizde platin ödül kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.